Exatlon 29 noiembrie. Scandal monstru între Ionuţ Jaguarul şi Mădălina Predoi! Faimoasa l-a jignit în ultimul hal şi a râs de el cu restul echipei

Mădălina Predoi s-a certat cu Ionuţ Jaguarul.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Un scandal monstru a avut loc la Exatlon între antrenorul Raăzboinicilor, Ionuţ Jaguarul, şi una dintre concurentele de la Faimoşi, Mădălina Predoi. Ambii au aruncat cuvinte grele unul la adresa celuilalt. Ea a fost cea care l-a jignit pe finalistul din primul sezon al comeptiţiei spunând despre el că nu ştie să vorbească şi că este analfabet. Cearta dintre cei doi a durat minute în şir. 
 
Totul a pornit dsupă ce Mădălina s-a băgat într-o discuţie pe care Ionuş o purta cu Doru Meseşan. „Hai că nu mai au...” a început antrenorul Războinicilor să spună, când a fost întrerupt de Mădălina Predoi. „Ei, nu mai au!”, a replicat ea. 
 
„Ce ai, măi, vorbesc cu tine? Vezi ce.. De ce? Ştii ce voiam să zic eu?”, s-a apărat Ionuţ înainbte ca Faimoasa să înceapă o serie de jigniri la adresa lui. 
 
Când înveţi mai mult propoziţii să faci o frază, vorbeşti cu mine! Când îţi îmbogăţeşti vocabularul şi ne putem înţelege, atunci vorbim”, a spus Mădălina, după care l-a făcut analfabeta şi a râs de el alături de colegii de echipă.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 29 noiembrie. Scandal monstru între Ionuţ Jaguarul şi Mădălina Predoi! Faimoasa l-a jignit în ultimul hal şi a râs de el cu restul echipei

Incredibil! Un tânăr de 20 de ani din Petroşani s-a certat cu iubita lui, apoi a vandalizat 27 de maşini

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies