Vedete

EXATLON 30 ianuarie. Adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon in confruntarea cu Mexic! De ce nu a participat Giani Kirita la probe

Marti seara, la Exatlon, echipa Romaniei a infruntat echipa similara din Mexic. A fost o confruntare incinsa, cu rasturnari de situatie, probe castigate sau pierdute la limita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 30 ianuarie. Adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon in confruntarea cu Mexic! De ce nu a participat Giani Kirita la probeicon photo
Care este insa adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon, in editia de marti, 30 ianuarie? De ce au participat de la baieti doar Vladimir Draghia si Ionut Rusu?


Exatlon 30 ianuarie. Adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon in confruntarea cu Mexic: Care a fost strategia echipei?

Concurentii din echipa Exatlon Romania isi cunosc atuurile si punctele slabe si ii cunosc foarte bine si pe adversarii mexicani. Daca in prima confruntare Mexic a invins Romania la diferenta mare de puncte, exceland la capitolul viteza, de data aceasta, Giani Kirita si colegii lui de echipa au gandit bine strategia de lupta. Au optat pentru doi concurenti rapizi, agili, care se pot bate de la egal la egal cu oponentii mexicani.


Exatlon 30 ianuarie. Adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon in confruntarea cu Mexic: Romanii n-au excelat la viteza, dar au fost net superiori la capitolul indemanare


Concurentii din echipa Extalon Romania au fost depasiti clar la capitolul viteza, insa s-au achitat foarte bine de sarcini atunci cand ajungeau la popice. Chiar daca mexicanii aveau avantaj mare, ei nu reuseau sa loveasca cele 11 popice, iar romanii recuperau rapid handicapul din timpul cursei cu indemanarea lor. Din doar cateva aruncari, concurentii romani de la Exatlon reuseau sa puna jos mult mai multe popice.


Exatlon 30 ianuarie. Adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon in confruntarea cu Mexic: Romania a fost invinsa de Mexic cu 10-9


Din pacate, in ultima proba, la stafeta, Anca Surdu a ramas mult in urma fata de adversara ei directa, iar Vladimir Draghia nu a mai putut recupera diferenta. Concurenta din Mexic a ajuns foarte repede in punctul final si a ridicat steagul, dand astfel semnalul coechipierului ei sa porneasca si el cursa. Cand Vladimir inca se mai afla printre obstacole, mexicanul Ernesto arunca si incerca sa doboare popicele. Chiar daca a ratat foarte mult, avansul a fost atat de mare incat a reusit sa darame toate popicele inaintea lui Vladimir Draghia.


Exatlon 30 ianuarie. Adevarul despre confruntarea Exatlon Romania vs Exatlon Mexic: Giani Kirita a recunoscut ca nu ar fi facut fata la aceste probe


"Nu am jucat contra Mexicului pentru ca in echipa Mexicului au ramas finalistii, iar finalistii lor sunt pe viteza", a spus Giani Kirita la testimonialul de dupa confruntarea cu Mexic.

"De ce nu am concurat? Pai eu am o viteza si jumatate, astia au sapte viteze. Eu nici acum nu veneam de la proba, ma", a glumit Giani Kirita cu coechipierii sai din echipa Faimosilor atunci cand au ajuns in "cotet", locuinta lor de cand au pierdut casa in dauna concurentilor din echipa Razboinicilor.

 

Giani Kirita a fost, in schimb, sef de galerie. Impreuna cu coechipierii sai i-a incurajat pe cei care concurau din echipa Romaniei si i-a sicanat pe mexicani.

 


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune