Exatlon 4 octombrie. Scandal între Alin Andronic şi Mirel Drăgan! Cuvinte dure şi acuzaţii grave: "Eşti o copie foarte proastă a lui Kirita". Au facut aluzii la orientarea lui sexuala

Alin Andronic şi Mirel Drăgan s-au certat astăzi după una dintre probe.

Autor: M. B.
 
"Mirele, eşti o copie foarte proastă a lui Kirita, să ştii!", a strigat Alin către jucătorul din echipa adversă. "Ba, taci, mă, din gură", i-a replicat Mirel Drăgan, în timp ce ceilaţi Faimoşi încercau să îl calmeze. 
 
"Mirel, nu ştiam că eşti pe invers, mă!", i-a strigat Alin, care nu părea dornic să lase conflictul să se stingă fără a avea ultimul cuvânt.
Ana Otvos a încercat şi ea să îl facă pe coechipier să se liniştească, spunându-i să nu îşi strice starea pentru Mirel.
 
La întâlnirea cu Cosmin Cernat, el i-a întrebat atât pe Mirel, cât şi pe Alin, ce s-a întâmplat. Cei doi au avut două versiuni diferite ale conflictului. Faimosul susţine că nu a făcut decât să îşi susţină coechipierii, în timp ce Războinicul îl acuză că ar fi spus cuvinte greu de reprodus. 
 
"Aş vrea să spun doar câteva chestii în legătură cu Mirel. Să nu mai încerce să îl copieze pe Giani Kirita pentru că este o copie foarte proastă a lui Giani. Ştiu că nu se gândeşte să fie un exemplu foarte bun pentru copii de acasă, dar măcar să încerce pentru copiii lui, că am înţeles că are copii. Să încerce pentru ei, pentru că în câţiva ani vor fi şi ei suficient de mari aş vadă ce comportament are el aici şi ce injurii de aduce de fiecare dată.
Atâta tot',
a spus Alin de la Războinici. 
 
"Ce pot să spun?! E foarte obraznic şi atât! Deja începe să îmi asocieze cuvintele mele cu familia, deja depăşeşte subiectul. Oricum a zis şi Cristina data trecută că a ieşit de pe autostradă. În continuare o ţine în afară autostrăzii, a rămas pe câmp că de acolo e", a replicat Mirel Drăgan de la Faimoşi, vizibil deranjat.
"În timpul jocului a zis că "Eşti copia lui Giani". Aiurea în tramvai!", a povestit el. 
 
Întrebat de Cosmin Cernat dacă l-a înjurat pe Alin, Mirel a negat că ar fi făcut aşa ceva. Şi Faimosul şi Războinicul l-au îndemnat pe prezentator să se uite pe filmări, fiind amândoi siguri că versiunea lor era cea adevărată. 
 
"Întreabă-l dacă are înclinaţii", i-a spus Ana Otvos lui Alin, făcând referire la o replică de-ale Faimosului.
"Toţi am auzit că l-a înjurat. Adică are înclinaţii... Cred că nu ii plac femeile, ii plac bărbaţii. Aşa s-a exprimat el", a adăugat ea. 
 
Şi Roxana Vancea i-a luat apărarea copechipierului ei, spunând că el nu a adus niciun fel de jignire la adresa adversarului. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Veste imensă pentru Delia! Sora ei este însărcinată cu al doilea copil. Ce sex va avea bebeluşul

EXATLON 4 octombrie. Yamato Zaharia, secretul despre care nu ştia nimeni: "Am pierdut foarte mulţi bani. E unul din cele mai periculoase vicii". De ce era Faimosul de...

Maria Ghiorghiu, premoniţie terifiantă! Un cutremur mare se apropie

Horoscop de weekend 18-20 Iunie 2021: Weekendul vine însoțit de schimbări, iar pentru Săgetători, duminică este ziua pentru un venit în plus

Calendar Ortodox 18 iunie. Astăzi sunt cinstiți trei mari Sfinți Mucenici, omorâți pentru dreapta credință

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

A murit o figură emblematică. Cine a fost Kenneth Kaunda, fostul președinte al Zambiei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies