Exatlon 6 decembrie. Jocul pentru vilă s-a încheiat! Primele reacţii ale Faimoşilor, după înfrângere

Jocul pentru vilă a ajuns la sfârşit! Războinicii au reuşit să câştige vila!

Autor: A.V.

Jocul pentru vilă a fost unul foarte strâns, iar acest lucru i-a pus în dificultate pe concurenţi. Foarte concentraţi, au avut de parcurs un traseu uşor la prima vedere, dar la capătul traseului le-a dat bătăi de cap! Concurenţii au fost nevoiţi să se concentreze foarte bine pentru a putea împinge mingile pe un topogan îngust şi pentru a se opri chiar la capăt. 

Ultimul meci a fost între Iulian Pîtea şi Yamato Zaharia, iar războinicul a reuşit să puncteze, scorul final fiind de 7 la 10 în favoarea Războinicilor, ceea ce înseamnă că aceştia vor merge la vilă.

”Am fost aproape de perfecţiune, să dau 3 din 3. Mă bucur că echipa a mers bine. E greu să intrii de şase ori la rând, tură după tură. Avem şi avantaje şi dezavantaje. Dar mă bucur că am făcut un meci bun şi am demonstrat că suntem puternici”, a spus Yamato Zaharia.

”Recunosc că am avut noroc cu Giani la început, pentru că nu eram în apele mele, după ce am plâns ieri toată ziua. Nu puteam să mă reculeg. Mereu m-am gândit la Cristina, să alerg cu patru picioare.

Acest final mi-a dat de furcă. Îmi pare rău că nu m-am descurcat mai bine azi, că aveam o mică şansă să câştigăm”, a spus Mădălina Predoi.

”La băieţi e mai uşor, la fete ele sunt mai emoţionale. Mă gândesc la toţi concurenţii care au plecat, unii meritau să meargă mai departe. Cred că vom face faţă cu brio de acum înainte şi mergem cu capul sus.

Vor fi meciuri mai spectaculoase”, a spus Cristi Pulhac.

”Chiar analizam meciul şi băieţii au fost la cea mai mare înălţime. Mădălina nu a reuşit să se adapteze. Dar d-aia e frumos Exatlonul, lupţi, mergi înainte”, a spus Giani Kiriţă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 6 decembrie. Ionuţ Jaguarul nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre abandonul Cristinei: „Putea să mai rămână. Nu o să...”

10 tipuri de barbati care nu vor sa se insoare

Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018. Zile sub ULTIMA LUNA NOUA DIN 2018 si MERCUR DIRECT! De ce este IMPORTANTA aceasta Luna Noua in Sagetator?

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies