Exatlon 6 octombrie. Doru Meseşan îi critică dur pe Războinici după eliminarea Simiei. Acuzaţii fără precedent la adresa Anei Otvoş

Doru Mesesan nu este de acord cu alegerea pe care au făcut-o colegii lui, aceea de a o nominaliza pe Simi.

Autor: M. B.
 
Nominalizarea şi eliminarea Simiei au săpat o prăpastie între Doru şi restul echipei. 
 
Doru este Războinicul care crede că Simi ar fi trebuit păstrată pentru că era o sportivă foarte bună. Restul echipei crede că eliminarea ei a fost cea mai bună decizie, în timp ce el spune că ar fi trebuit să conteze mai mult punctele pe care le aducea ea decât relaţia pe care o avea cu ceilalţi. 
 
 
"A trecut o luna jumate de când sunt în show. Nu ştiu dacă aş schimba foarte multe la mine. Poate ar fi trebuit să fi zis mai multe şi m-am abţinut. Din cauza faptului că nu s-a mers pe sportivitate noi stăm de foarte mult timp la baracă şi colegii mei se ascund în spate. Am pierdut-o pe Simi, care a fost una din cele mai bune fete. Mi se pare că unele comportamente ale colegilor mei nu sunt cele mai adecvate, mi se pare că unii dintre colegi nu sunt la fel de transparenti cum sunt eu. Simi este o fată foarte sensibilă, dacă ştii să vorbeşti cu ea. Culmea este că s-a înţeles cu toţi până înainte cu două zile. Poate a căzut puţin psihic din cauza umărului. Poate că a avut o cădere, s-a necăjit că s-a lovit şi atunci toată lumea a dat cu pietre în ea.
Se mai ceartă lumea, o să mai apară certuri. Acum să îi dăm pe toţi afară din cauza certurilor? Este vorba ca echipa să câştige, că de asta am venit. Este vorba că echipa să aducă puncte. Poate dacă nu avea umărul şi aducea în continuare puncte, moralul era sus.
 
Simia nu trebuia să meargă acasă. Cred că Ana nu trebuia să o nominalizeze nicidecum pe Simia.
Mă mai pot gândi şi la varianta că Ana a nominalizat-o pe Simia şi şi-a eliberat un drum. Ana a rămas fără adversar. Ea e conştientă că o bate şi pe Betty şi pe Corina. Când a fost pe ştafetă, tot timpul Simi intra pentru că era cea mai bună şi cea mai rapidă. Acuma Ana a rămas cea mai bună. De ce a nominalizat-o Ana pe Simi? De asta! Asta e părerea mea. E foarte logic. Simi nu trebuia să plece niciodată din concurs. Călin Novacescu nu trebuia să plece niciodată din concurs"
, a spus Doru Mesesan, supărat că Simi a fost, din punctul lui de vedere, nominalizată pe nedrept de echipa. 
 
"Mie nu mi se pare că ea a decât psihic, mi se pare că are nişte probleme. Prietena mea cea mai bună a avut mari probleme exact cu acelaşi caracter că al ei. Şi încă este prietena mea cea mai bună, dar a fost o persoană care a acceptat să o duc la psiholog. Trebuie să depăşeşti lucrurile astea, să vezi când ai o problema. Dacă ai fi fost atent să fi văzut că până să vină Diana toţi se înţelegeau cu oricine altcineva. Când a venit Diana... s-au înhăitat puţin la un viciu şi, după aia, gata", a spus Ana Otvos despre Simi într-o discuţie pe care o avea cu Iulian.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Actriţă de la Hollywood, pusă la zid de internauţi: "Pune un sutien pe tine!" Cum a apărut tânăra la un protest în faţa Curţii Supreme

Donald Trump a fost făcut de tot râsul de soţia sa! Preşedintele SUA nu ar fi vrut să se afle acest detaliu din intimitatea lor niciodată

7 cai secrete catre inima unei femei

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Ce pensie are, de fapt, Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies