Exatlon 7 decembrie. Faimoşii au pierdut jocul de protecţie! Primele reacţii ale Războinicilor, după o nouă victorie: ”Iulian şi cu Alin trebuie să fie în finală”

Înainte de începerea primului joc de protecţie, cele două echipe şi-au stabilit strategiile. Jocul de protecţie a ajuns la final, iar cei care au câştigat sunt Războinicii.

Autor: A.V.

Jocul de protecţie a ajuns la sfârşit. Cele două echipe au dus o luptă acerbă, mai ales că fiecare concurent în parte a trebuit să aibă concentrare maximă, echilibru şi forţă! Echipa câştigătoare este cea a Războinicilor, scorul final fiind de 10 la 4.

”Este cel mai greu joc de protecţie, eu cu Yamato am legat o prietenie foarte strânsă aici. Toţi am venit cu un vis de acasă, toţi vom lupta, sper să câştigăm, nimic nu ne stă în cale, Nu aş vrea să mă gândesc dacă

am pierde, vreau să-mi păstrez cuvintele pentru după joc”, a spus Cristi Pulhac, înainte de începerea jocului.

”Mă bucur că am rezistat atât de mult, sunt 15 săptămâni deja. Vii într-un mediu în care nu ştii ce vei găsi. Am trăit o experienţă minunată, m-am împrietenit cu Cristi Pulhac,(...) l-am invitat la Revelion, ştiu că va veni din scurt”, a spus Yamato Zaharia.

”Mă încearcă teama de a merge acasă, mă încearcă o bucurie de a merge acasă. Cred că nimeni nu vreau să meargă acasă. Refuz să-mi imaginez un tablou în care aş pleca azi acasă. Vrem să facem un joc bun, vrem să rămânem cu toţii în playoff”, a spus Ana Otvoş.

”Nu există zi care să nu mă întristeze. Tu şi cu Alin trebuie să fiţi în finală. Dacă va fi doar hematomul ăla, Alin va alerga şi ne va face o surpriză”, a zis Ana spre Iulian Pîtea, la finalul jocului de protecţie.

”Este trist, Alin a dovedit că e un sportiv bun, nu ştim încă rezultatul, eu îmi doresc ca Alin să nu aibă o accidentare gravă, îi doresc multă sănătate. Iarăşi mă încearcă nişte sentimente, băieţii au legat o prietenie bună, îmi va fi foarte greu să îi văd pe traseu cum se duelează”, a spus Giani Kiriţă.

”E o zi pe care nu o voi uita niciodată, mă aflu la primul meu duel, în faţa unui prieten, şi o să merg să mă distrez cu

el pe aceste trasee spectaculoase”, a spus Yamato.

”Cum a fost şi cu Adi, a fost o despărţire foarte grea, s-a legat o prietenie frumoasă, o chimie. Doresc ca cel mai bun dintre noi să rămână şi să meargă mai departe”, a spus Cristi Pulhac.

”Nu va fi deloc uşor, pentru că dacă nu arată, sunt destul de sensibili în interior. O să fie greu să plece unul dintre ei, mai ales că mi-am dorit foarte tare să rămânem toţi trei şi să luptăm cu Războinicii.

Deşi am avut mici conflicte cu Cristi, până la urmă ne-am împrietenit şi are o inimă foarte mare”, a spus Mădălina Predoi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies