Exatlon 8 noiembrie. Meciul s-a încheiat! Vila a fost câştigată de Războinici! Scorul a fost foarte strâns. Reacţia lui Giani Kiriţă: ”Au felicitările mele, sunt mândru de ei”

Războinicii au câştigat şi de această dată meciul pentru vilă, iar scorul a fost de 7 la 10.

Meciul pentru vilă a fost câştigat şi de data aceasta de Războinici cu un scor de 7 la 10. Meciul decisiv a avut loc între Alin Andronic şi Yamato Zaharia.

Războinicii s-au bucurat teribil, după ce Alin Andronic a reuşit să spargă ultimul geam albastru din cele patru. De asemenea, Yamato Zaharia ar fi fost şi el foarte aproape de reuşită, dacă ar fi aruncat cu putere mingea spre geamul roşu, pentru a se sparge.

Reacţia lui Giani Kiriţă a fost foarte obiectivă şi fairplay: ”Concluzia acestui meci este următoarea: faptul că avem atitudine, faptul că i-am avut în mână, şi încă o dată nu am ştiut să gestionăm plecarea cu 2- 0 pe care am avut-o înainte, asta ma îngrijorează cel mai tare la echipa asta la ora actuală. Le-am spus înainte că o să mai urmeze înfrângeri, pentru că ei joacă de două luni şi ceva în aceeaşi formulă, le-a plecat doar un singur om, noi trebuie să venim cu oameni noi, să îi integram cât mai repede în echipă. Au felicitările mele, sunt mândru de ei pentru că de acum în colo o să urmeze lupte şi mai grele. Trebuie să ridicăm capul sus, să mergem înainte”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies