Exatlon 9 noiembrie. Discuţii aprinse în echipa Faimoşilor! Monica Roşu ameninţă: „Îmi bag picioarele şi mâine plec acasă”

Înfrângerea în faţa Războinicilor a făcut din nou ca în tabăra Faimoşilor să apară discuţii aprinse.

Autor: M. B.
 
Faimoşii au pierdut bătăliile cu Războinicii de multe ori la rând, iar asta şi-a pus amprenta asupra lor. Concurenţii din echipa roşie sunt stresaţi, irascibili şi vor să ajungă la vilă cât mai repede. Condiţiile grele în care stau la baracă de atâtea săptămâni i-au făcut să ajnungă să se certe între ei, deşi au spus de mai multe ori că vor încerca să fie mai uniţi.
Se pare că băieţii sunt supăraţi pe fetele din echipă.
 
 
„Tot timpul toată lumea ne spune că fetele vorbesc că doar le aduc puncte, că băieţii sunt proşti, că băieţii nu joacă. Din punctul meu de vedere, eu ştiu că am avut o săptămână proastă, dar mi-am revenit”, a spus Mirel Drăgan.
 
„Băi, fraţilor, se vede clar că la unele jocuri se trage mai tare, la unele mai puţin”, a spus Cristina Nedelcu, însă Mirel a contrazis-o imediat.
 
 
„Fiind vorba dintre noi, care ne ştim de la început si am tras de la început, asta nu-şi avea Şi tu ai trecut printr-un moment prost, şi Mona a trecut printr-un moment prost, toată lumea a trecut”, a spus Cristi
Pulhac.
 
„Dar poate pe mine, pe noi, că trebuie să tragem pentru echipă, ne interesează să vă susţinem pe unul dintre voi care vrea în finală. Altfel îmi bag picioarele şi mâine plec acasă sau plec în Florida acasă si gata”, a replicat Monica enervată. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raymond de la „Mireasă pentru fiul meu” le dă vestea neaşteptată fanilor: „S-a terminat şi m-am chinuit mult dar am curajul să merg înainte”

Diana Senteş îi ia apărarea lui Ciprian Silaşi, în discuţia aprinsă cu Naomi Muscă: ”Soţia lui poate să înţeleagă altceva acasă”

Ciprian Silaşi şi Naomi aruncă acuzaţii unul la adresa celuilalt: „Te rugai să pleci acasă!”

7 zodii care vor câștiga foarte mulți bani în această toamnă

L-AU UCIS chiar acum! Este cutremur total la KIEV

Ce se mănâncă de Sfânta Maria, în data de 15 august

„Moartea subită”, fenomenul care îngrijorează lumea medicală. Legătura cu decesul sportivei Alessia Maria Raiciu

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies