Vedete

Exatlon. Corina Petrut, accidentare cumplita, in jocul din aceasta seara

In editia de astazi a reality-ului “Exatlon”, difuzat incepand cu ora 19:45, la Kanal D, Razboinicii si Faimosii se vor duela pe terenul din Republica Dominicana pentru premiul pus in joc – panoul cu bani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Exatlon. Corina Petrut, accidentare cumplita, in jocul din aceasta searaicon photo

Dupa ce au pierdut vila, in confruntarea cu adversarii, Faimosii au fost trimisi la baraca, starea psihica a concurentilor deteriorandu-se treptat, iar echilibrul echipelor suferind schimbari importante.


Momente dramatice se vor derula astazi in fata concurentilor, in momentul in care Roxana Vancea, de la Faimosi, si Corina Petrut, din echipa Razboinicilor vor intra pe traseul sportiv. Inca din prima parte a jocului, inelele de pe traseu le pun in incurcatura pe ambele concurente, insa accidentarea Razboinicei opreste jocul, aceasta acuzand dureri la coloana vertebrala. In momentul in care Corina Petrut se prabuseste si isi striga durerea, toti membrii echipelor, dar si medicii intervin rapid, constienti de gravitatea situatiei. 

Exatlon. Corina Petrut, accidentare cumplita, in jocul din aceasta seara

Primul coleg care ii sare in ajutor concurentei accidentate este Alin Andronic, acesta repetandu-i fetei sa nu se miste, fiind constient ca starea de santate a fetei s-ar putea agrava. Si Roxana Vancea da dovada de fairplay, aceasta alearga intr-un suflet spre Corina, in momentul in care ii aude strigatele de durere.


Care este starea de sanatate a Corinei si ce se intampla cu concurenta veti putea afla urmarind un joc sportiv pe muchie de cutit, in aceasta seara, de la ora 19:45, la Kanal D!
 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune