EXCLUSIV! Adriana spune tot adevărul despre împăcarea dintre Alexandra și Codruț! Cum se înțelege cu viitorul ei cumnat? “Am avut o părere de rău în suflet”

Adriana de la “Puterea Dragostei” vorbește în exclusivitate despre împăcarea Alexandrei cu iubitul ei, Codruț.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Adriana este una dintre cele mai iubite concurente care au participat vreodată la show-ul fenomen “Puterea Dragostei”. Sora ei, Alexandra, este marea câștigătoare a sezonului 3 și formează un cuplu, încă din timpul competiției, cu Codruț.

Recent, cei doi s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri, însă s-au împăcat și se iubesc mai mult ca oricând.

Ce părere are Adriana despre faptul că Alexandra și Codruț s-au împăcat?

Adriana spune tot adevărul despre împăcarea dintre Alexandra și Codruț!

Adriana 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Invitată în cadrul emisiunii “Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, Adriana a spus ce crede cu adevărat despre împăcarea dintre sora ei, Alexandra și Codruț.

“Este ceea ce mi-am dorit eu dintotdeauna, ca Alexandra și Codruț să se împace și să fie fericiți.”, a declarat Adriana.

Citeste si: Surpriză pentru fanii Puterea dragostei! Alexandra și Codruț s-au împăcat

Blondina nu a avut atât de mare noroc în dragoste în timpul competiției precum sora sa, dar cu toate acetea, îi este alături și își dorește să o vadă fericită.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

“În momentul în care s-au despărțit am avut o părere de rău în suflet, pentru că nu înțelegeam de ce au trebuit să se despartă dacă ei erau fericiți. Acum că s-au împăcat, mă simt și eu bine pentru că o văd pe ea fericită.”

, a mai spus Adriana.

Adriana își spune părerea sinceră despre Codruț

Adriana spune tot adevărul despre împăcarea dintre Alexandra și Codruț!

Adriana 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Fosta concurentă “Puterea Dragostei” a povestit și despre momentul în care Codruț a venit la Vaslui și care a fost primul lucru pe care l-a făcut.

“În prima zi când a venit la noi, l-am pus la muncă toată ziua. Nu l-am lăsat deloc.

Asta a fost cea mai mare pedeapsă pe care puteam să i-o dau, pentru că el fuge de muncă.”, a mărturisit Adriana.

Provocată să își dea cu părerea despre cumnatul ei, Adriana a fost sinceră și a spus ce nu îi place la iubitul surorii ei.

Citeste si: EI sunt câștigătorii Puterea dragostei, sezonul trei! Cât valorează marele premiu

“Are momente când vorbește mult și prost și este foarte lăudăros.“, a răspuns sincer fosta concurentă “Puterea Dragostei”

În prezent, Adriana se bucură și ea de atenția unui bărbat, însă a preferat să vorbească despre el și relația pe care o are cu acesta la momentul potrivit.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies