Vedete

EXCLUSIV! Aida Parascan, castigatoarea Masterchef, scandal urias cu iubitul ei din Italia: “Copiii au nevoie de un tata, nu de un nemernic care in ziua libera se culca cu chelnerita!”

Asa cum WOWbiz.ro a anuntat inca de pe 2 aprilie, Aida Parascan este castigatoarea competitiei culinare Masterchef, show incheiat aseara. In varsta de 31 de ani, buzoianca rezidenta in Italia ascunde o poveste tulburatoare, acuzandu-si iubitul, in repetate randuri, de faptul ca nu are grija de familie.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Aida a castigat ultima editie MasterchefMama a trei copii, Gianina, Samuele si Emilia, Aida Parascan (31 de ani) traieste de ani buni in Italia, la Riva del Garda. Drumul spre celebritatea dobandita cu prilejul castigarii competitei culinare de la PRO TV a inceput pentru buzoianca in 2008, cand s-a angajat la Trattoria S. Alessandro, din Riva del Garda, acolo unde l-a cunoscut si pe iubitul ei de azi, S. (40 de ani), cu care are doi copii, Samuele si Emilia.Aida si iubitul ei din ItaliaS., proprietarul restaurantului la care a lucrat Aida pana in 2012, a fost acuzat fatis, in repetate randuri, de iubita lui ca-si neglijeaza familia! Iata doar cateva dintre comentariile romancei la adresa iubitului ei: “Betivule! Copiii au nevoie de un tata, nu de un nemernic care in ziua libera bate la usa chelneritei si se culca cu ea! Sunt romanca, dar nu sunt fraiera! Distractie placuta! Nu meriti respect!”.Aida si iubitul ei, acasa, de CraciunIn ciuda altercatiilor verbale cu S., existente toamna trecuta, Aida s-a intors la sentimente mai bune fata de acesta, alaturi de care – impreuna cu copiii - a petrecut Craciunul si Revelionul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

In acest paradis sta Aida de la Masterchef! Buzoianca a lucrat patru ani intr-un restaurant bine cotat, iar acum si-a deschis un magazin de haine pentru copii!

Galerie foto