EXCLUSIV | Astrologii au dat verdictul in cazul noului cuplu prezidential! "Carmen si Klaus Iohannis vor fi nevoiti sa faca sacrificii"

Carmen si Klaus Iohannis par o familie fericita, drept dovada stau cei 25 de ani de casatorie. Odata cu numirea ca Presedinte al Romaniei, si relatia dintre ei se va schimba. Specialistii ne-au dezvaluit ce spun astrele despre destinul lor.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereCarmen si Klaus Iohannis au foarte multi admiratori in randul romanilor, dar si al strainilor. Specialistii astrologi au dezvaluit pentru WOWbiz.ro ce destin au presedintele ales si prima doamna. Cei doi vor trece prin niste schimbari si vor fi nevoiti sa faca sacrificii.

Carmen Iohannis (nascuta la 2 noiembrie 1960) este in zodia Scorpion, iar Klaus Iohannis (nascut la 13 iunie 1959) se afla in zodia Gemeni.fara descriere

Cei doi fac parte dintr-o generatie in care cariera este mai importanta, nu neaparat decat familia, dar pentru a mentine familia in echilibru. Ei sunt motivati in viata de a construi, de a lasa ceva in urma lor. Se inteleg pentru ca au scopuri comune. Nu au o viata obisnuita de cuplu in care permit sa intervina rutina. Le place sa raspunda la provocari, sa-si propuna ca in fiecare an sa realizeze cate ceva. Neavand copii, ei s-au refugiat in munca, s-au canalizat pe cariera, asumandu-si nu numai un rol profesional, egoist pentru ei insisi, ci si unul social. Au planete in armonie pe semne de pamant. Prin aceste realizari succesive, treapta cu treapta, au ajuns intr-un final in varful unei piramide, impreuna. Fiecare din ei, la un moment dat a sacrificat ceva pentru celalalt.fara descriere

Amandoi vor trece prin schimbari, ceea ce va presupune sa stie sa faca in continuare sacrificii. Vor trece intr-un alt stadiu al vietii lor. Ea pare un om puternic, Scorpion. Ce-si va propune, va realiza. Fiind idealista isi influenteaza sotul, mai rational, de altfel, sa treaca dincolo de calcule. Impreuna, fac o imagine buna dincolo de granitele tarii, isi pot atrage simpatii, ceea ce poate fi bine si pentru noi. Faptul ca strainatatea le-a adus noroc, s-a vazut.

Destinul hartii lor compuse este un destin de sacrificiu si pentru urmatorii ani vor trebui sa stie sa-si protejeze familia pentru a trece prin vesnicul greu lasat de altii in urma lor”, a explicat specialistul Cristina Demetrescu (www.astrostar.ro), pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate