EXCLUSIV. Bianca de la Puterea Dragostei își vinde hainele! De ce a luat această decizie?

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul cu care sigur își va bucura urmăritorii. Decizia a luat-o la scurt timp după revenirea în România.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea, Mihai Dragan

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie?
bianca


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie? Bianca Comănici a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei, atât în primul sezon, cât și în al doilea, care urmează să își desemneze marii câștigători în doar câteva zile. Recent întoarsă în România, Bianca a fost aspru criticată pentru faptul că nu a mers încă să își vadă părinții, cu toate că a stat un an departe de ei, în Turcia. Concurenta a lămurit situația într-un vlog, pentru a lăsa lucrurile clare. 

EXCLUSIV. Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie?

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie? Bianca de la Puterea dragostei a luat acum o decizie impresionantă, care va fi cu siguranță pe placul urmăritorilor ei din mediul online. Concurenta a declarat în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că vrea să își vândă o mare parte din hainele pe care le-a purtat de-a lungul celor două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei, haine obișnuite, cu care era văzută în timpul săptămânii, dar și câteva dintre ținutele de gală.

Citeste si: Doliu printre concurenții Puterea dragostei! Una dintre cele mai îndrăgite concurente a făcut anunțul trist

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Fanii Biancăi de la Puterea dragostei, mobilizare incredibilă pe Facebook: „Puneți mână de la mână și cumpărați o căsuță lui Bibișor!”

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie?
bianca

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj la împlinirea unui an de relație alături de Bianca: „Noi am fost mereu unul pentru altul! Un an cât zece” Ce cadou i-a făcut Biancăi

Bianca ne-a mai spus că pentru ca fanii să poată cumpăra obiectele vestimentare, a creat și o pagină de Instagram în acest sens, de unde oricine își poate alege una sau mai multe haine pe care le-a purtat cea mai îndrăgită concurentă. Cei interesați pot accesa pagina Shop my closet Bibișorii.

Bianca de la Puterea Dragostei isi vinde hainele! De ce a luat aceasta decizie?
bianca

“Am decis sa imi vand hainele pe care le-am purtat de-a lungul emisiunii Puterea Dragostei pentru ca s-au adunat prea multe si nu are rost sa imi incarc garderoba. Voi pastra doar tinutele pe care le voi purta cu siguranta cu o alta ocazie. Ceea ce trebuie sa stie persoanele interesate este faptul ca preturile vor fi accesibile!”, a explicat Bianca Comănici în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate