EXCLUSIV! Bomba sfarsitului de an! Gina Pistol si Mihai Radut s-au despartit si nu mai pleaca in Thailanda!

Frumoasa blonda Gina Pistol si tanarul fotbalist Mihai Radut s-au certat si au rupt orice legatura, motivul principal fiind geloziile repetate ale fostului iepuras “Playboy”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

##VIDEO8958##

fara descrierefara descriereIn ultima perioada, Mihai Radut si Gina Pistol au format unul dintre cele mai simpatice cupluri din wowbiz-ul romanesc. De cateva zile insa, au aparut si problemele in “paradis”, Gina Pistol devenind  tot mai geloasa pe iubitul sau,  mai tanar cu zece ani decat ea. Zilele trecute, in urma unei discutii mai aprinse dintre fotbalistul Pandurilor Targu Jiu si iubita sa, cei doi au decis sa se desparta, iar fostul iepuras “Playboy” si-a adunat toate lucrurile si s-a intors la Bucuresti. In urma acestui episod, Mihai Radut a anulat vacanta in Thailanda, programata pentru perioada de Revelion.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o aseara pe Gina Pistol la cumparaturi in Capitala, insotita de doi prieteni.  Frumoasa blonda s-a certat tot timpul cu cineva la telefon si a plecat nervoasa din hipermarket. "De Craciun petrec cu familia mea, iar de Revelion nu mai plec in Thailanda, s-ar putea sa am treaba", a fost declaratia Ginei Pistol, care confirmaastfel, indirect, faptul ca s-a despartit de iubitul ei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate