EXCLUSIV! Constantin Enceanu lămurește motivul pentru care nu au fost invitate surorile lui Petrică Mîțu Stoian la concertul in memoriam. Cum au stat, de fapt, lucrurile

Constantin Enceanu a oferit prima reacție, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre motivul pentru care surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la spectacolul dedicat artistului.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Surorile răposatului Petrică Mîțu Stoian, care a încetat din viață pe 6 noiembrie din cauza complicațiilor provocate de virusul SARS-CoV-2, au fost nemulțumite că nu au fost anunțate la spectacolul organizat în memoria artistului.

Constantin Enceanu a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că organizatorul concertului de la Sala Palatului, la care a fost comemorat Petrică Mîțu Stoian, a omis accidental să le invite pe surorile artistului.

Constantin Enceanu: „Cred că organizatorii au scăpat lucrul acesta, fără rea intenție. Pur și simplu nu s-au gândit!”

Constantin Enceanu lămurește motivul pentru care nu au fost invitate surorile lui Petrică Mîțu Stoian la concertul in memoriam

Artiștii îi aduc un omagiu lui Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Petrică Mîțu Stoian a rămas pe afișul concertului „Seară magică de Crăciun” până în ultima clipă, până să fie răpus de COVID-19. În semn de iubire față de omul care le-a fost coleg de breaslă și prieten apropiat, mai mulți artiști, printre care și Constantin Enceanu, Steliana Sima și Maria Ionescu Căpitănescu au cântat împreună într-un moment special dedicat artistului, la inițiativa organizatorului.

„Tati Anghel (Anghel Stoian), el a fost cu ideea. Dacă tot dăm spectacolul ăsta în preajma sărbătorilor, să-l comemorăm și pe Petrică. Noi n-am știut ce au organizat ei.

Știam ce trebuie să facem, că o să pună un cântec și noi o să cântăm pe refren cu el, dar nu știam ce material au pregătit înainte de a intra noi în scenă.”

Recent, avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obîrșanu, a spus că este dezamăgită de faptul că, deși organizatorul și artiștii s-au gândit să facă ceva deosebit pentru Stoian, totuși au uitat să le invite pe Domnica și Mia, cele mai apropiate rude încă în viață ale cântărețului. 

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Constantin Enceanu susține că totul a fost doar o mare neînțelegere, fără să fie vorba de intenție.

„Nu știu exact de ce nu au fost invitate, dar nu cred că Domnica venea de la Timișoara. Nu cred că Mia venea de la Arad. (…) Sincer vorbind, cred că organizatorii au scăpat lucrul acesta, fără rea intenție. Pur și simplu nu s-au gândit!”

Citeste si: Scandal la concertul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului au reacționat dur: "A fost o scăpare regretabilă"

Constantin Enceanu: „Tati Anghel a vrut mereu să facă lucrurile cum așa cum trebuie.”

Constantin Enceanu lămurește motivul pentru care nu au fost invitate surorile lui Petrică Mîțu Stoian la concertul in memoriam

Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu

[Sursa foto: Facebook: Constantin Enceanu]

Întrebat dacă surorilor lui Petrică Mîțu Stoian ar fi vrut să fie la Sala Palatului sâmbăta trecută, Constantin Enceanu nu a ezitat. Deși drumul până la București ar fi fost complicat pentru Domnica și Mia, cele două ar fi fost impresionate de gestul artiștilor.

„Sunt sigur că le-ar fi făcut plăcere să vadă ce a fost pe scenă! Dar ca o doamnă să vină tocmai din Arad, ca Mia, sau să vină Domnica de la țară…înclin să cred că le era greu să vină la București. Domnul Anghel Stoian efectiv a omis, fără nicio rea intenție!”

Citeste si: Scandal la concertul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului au reacționat dur: "A fost o scăpare regretabilă"

Enceanu nu are niciun dubiu că, în cazul în care condițiile ar fi fost mai favorabile, organizatorul ar fi vrut ca familia lui Petrică Mîțu Stoian să fie la spectacol.

„Sunt convins 100%! Pe domnul Anghel, tati Anghel cum îi spunem noi, îl cunosc de peste 20 de ani și a fost întotdeauna omul care a vrut să facă lucrurile așa cum trebuie.”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal la concertul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului au reacționat dur: "A fost o scăpare regretabilă"

Moment sfâșietor la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a apărut pe scenă când ar fi trebuit să cânte artistul. Toți spectatorii s-au frecat la ochi Imagini...

Mărturisirile emoționante făcute de Constantin Enceanu despre Petrică Mîțu Stoian: ”Vedea copii amărâți și le dădea sume destul de mari”

Se aliniază planetele! Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii

Andreea Esca are un nou JOB. SOC TOTAL la PRO TV! A luat decizia după ani de zile

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies