EXCLUSIV! Cum ar reacționa Ștefan Ciuculescu dacă ar afla că Bianca Comănici s-ar logodi? “Mi-ar fi milă de el”

Ștefan Ciuculescu a mărturisit în direct cum ar reacționa dacă colega lui de platou, Bianca Comănici, s-ar logodi.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu sunt moderatorii emisiunii “Bărbați vs Femei”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews. Cei doi sunt foarte iubiți de public, mai ales pentru faptul că sunt nostimi împreună și știu cum să-i facă pe ceilalți să se simtă bine.

Ce reacție ar avea Ștefan dacă ar afla că Bianca se logodește?

Cum ar reacționa Ștefan Ciuculescu dacă ar afla că Bianca Comănici s-ar logodi?

Ștefan Ciuculescu și Bianca Comănici 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Este cunoscut faptul că Bianca Comănici a avut un parcurs destul de zbuciumat în ceea ce privește dragoste, mai ales în timpul participării la show-ul fenomen “Puterea Dragostei”.

După competiție, bruneta a fost din ce în ce mai discretă în legătura cu relațiile de cuplu. În cadrul ediției de “Sfântul Ștefan” a emisiunii “Bărbați vs Femei”, cei doi moderatori au avut discuții prin care s-au pus în diverse situații, pentru a afla cum s-ar comporta într-un anumit context.

Unul dintre ele a fost o presupusă logodnă a Biancăi Comănici, iar Ștefan Ciuculescu a fost nevoit să răspundă provocării și să recunoască care ar fi reacția lui într-un astfel de moment.

“Bianca: Cum ai reacționa să afli că mâine, poimâne, sunt logodită și am nunta.

  Ștefan: Eu în primul rând ți-aș cere numărul viitorului tău soț și i-aș spune să se gândească de două ori înainte. Mi-ar fi milă de el, că îi mănânci zilele, tot.”, a fost discuția dintre gazdele emisiunii “Bărbați vs Femei”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: EXCLUSIV Ștefan Ciuculescu a aruncat bomba în platoul WOWBIZ! Bianca Comănici l-a dat de gol: „Vrea să se căsătorească”

Totuși, lăsând la o parte ironiile, Ștefan și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca în postura de mireasă, spunând: “M-aș bucura pentru tine să se întâmple asta, să îți găsești persoana potrivită.”

La scurt timp, i-a venit rândul și lui Ștefan să vorbească despre acest subiect, astfel a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie ce se întâmălă în viața lui

în plan sentimetal.

“Bianca: Tu când te însori?

Ștefan: Eu? Nu am gânduri de-astea! Nici în 2023! La mine când o fi să fie, atunci va fi.

Bianca: Să te ceară ea, dacă e cazul.

Ștefan: Cred că mai degrabă așa.”, au discutat în cadrul emisiunii, cei doi moderatori.

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, la un pas de moarte cu fiul lui în brațe

Cum ar reacționa Ștefan Ciuculescu dacă ar afla că Bianca Comănici s-ar logodi?

Ștefan Ciuculescu și Bianca Comănici 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Tot în ediția de “Sfântul Ștefan”, moderatorul emisiunii “Bărbați vs Femei” a avut parte de o surpriză și anume, intervenția prin Skype a părinților săi, care i-au făcut o urare deosebită, cu ocazia zilei lui de nume. În acest context, Ștefan Ciuculescu a aflat un lucru inedit de la tatăl său și anume, cum a fost salvat de la moarte, de un om pe care acesta nu îl prea avea la suflet în copilărie.

“Domnul ăla m-a salvat de la moarte cu tine în brațe! Eram cu tine în brațe și am alunecat pe scări, era iarnă și ca să nu te lovesc, te-am ridicat sus, iar eu am căzut cu spatele și capul de scări. Probabil am țipat, nu mai știu ce am făcut și a venit domnul de acolo, nevasta lui te-a luat pe tine, iar el mi-a făcut mie respirație, m-a ajutat că mă sufocam.”, a povestit tatăl prezentatorului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies