EXCLUSIV! CUTREMURATOR! Destinul tragic i-a adus impreuna pentru o noapte in Capela Cimitirului Bellu! Celebrul psihiatru Florin Tudose, depus langa fostul doctor al nationalei de fotbal! Au murit la o zi diferenta!

Doi mari medici ai Romaniei “se odihnesc” in aceasta noapte (luni spre marti) impreuna, in aceeasi capela! Destinul tragic a facut ca doi mari romani sa moara la o zi diferenta si ambii au fost depusi la Capela Cimitirului Bellu din Capitala! Este vorba de psihiatrul Florin Tudose si de fostul medic al echipei nationale de fotbal a Romaniei, doctorul Florin Bratila!

Distribuie pe:

fara descriereAu murit la o zi diferenta unul fata de celalalt si ambii aveau prenumele Florin! Unul a pierit sambata seara, in Bucuresti, iar celelalt, duminica la pranz, intr-o localitate Ialomiteana de unde isi facea proviziile. Ambii erau uniti sub “Juramantul lui Hippocrate”, avand una dintre cele mai nobile meserii, iar in aceasta noapte (luni spre marti) “se odihnesc” unul langa celalalt, singuri, in Capela Cimitirului Bellu din Capitala.

fara descriereFostul medic al echipei nationale de fotbal a Romaniei din anii ’80, Florin Bratila, a incetat din viata sambata  la varsta de 74 de ani, iar celebrul profesor psihiatru Florin Tudose a murit duminica la pranz, intr-o localitate din Ialomita, la varsta de 62 de ani.

fara descriereSicirul cu trupul profesorului Tudose, depus ieri la BelluAmandoi au fost depusi ieri la Bellu, iar fostul doctor al nationalei va fi inmormantat azi in acelasi cimitir. Florin Tudose va fi inhumat joi, cel mai probabil la Snagov.

fara descriereDoctorul Bratila avea 74 de aniDoctorul Florin Bratila, supranumit “Omul-pansament”, a fost directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa, director in medicina si profesor de acupunctura.

In perioada 1972-1986, a fost medicul clubului Sportul Studentesc, iar in perioada 1985-1986 a fost medic al primei reprezentative de fotbal a Romaniei si al lotului olimpic de fotbal.

Florin Tudose era seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar Bucuresti. Pe langa faptul ca era un specialist foarte apreciat, profesorul Tudose era si un fin comentator al problemelor sociale sau politice din Romania.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate