EXCLUSIV George și Mădălina de la Puterea Dragostei, despre neînțelegerile din relația lor: ”Avem mentalități diferite”

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive despre relația lor de după emisiune!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei
Mădălina și George de la Puterea Dragostei
Autor: Cristina Ionela

In articol:

George și Mădălina de la Puterea Dragostei, unul dintre cele mai apreciate din emisiune, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de luni bune. Cei doi amorezi și-au continuat relația după ce au părăsit emisiunea și pare că totul merge mai bine decât niciodată. Deși dragostea dintre ei este perfectă și sinceră, mai apar și neînțelegeri, despre care foștii concurenți au vorbit, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Iubita lui George a cerut ajutorul susținătorilor: ”Am doar niște amețeli, dar e normal...”

Mădălina a dezvăluit că s-a îndrăgostit de George încă de când l-a văzut prima dată:  Eu m-am indragostit de cand a coborât pe scări. Mie mi-a transmis foarte multe de când l-am văzut prima dată. După o lună ne-am apropiat. El a făcut primul pas, eu sunt foarte timidă și nu aș fi făcut niciodată primul pas.

George: Am observat că zâmbea la mine. A fost un moment în care, din toată lumea, ea mi-a luat apărarea, fără șă aibă vreo treabă cu mine.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Mădălina: L-am simțit și am avut încredere în el și, fără să ne cunoaștem foarte bine, am fost de partea lui.

George si Madalina de la Puterea Dragostei
George si Madalina de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Mădălina și George, despre certurile din relație

Mădălina și George au recunoscut că există și certuri în relația lor, deși iubirea lor le învinge pe toate. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au mărturisit că în ultima perioadă au stat puțin despărțiți, pentru că lucrează în orașe diferite. Totodată, Mădălina a punctat că ei doi au și mentalități diferite, căci au crescut în țări diferite.

Citeste si: George și Mădălina de la Puterea dragostei s-au despărțit? Mesajul trist postat de fosta concurentă: „Ai ajuns atât de rece...”

Mădălina: Ultima oară s-a enervat în mașină, înainte să venim, mi-a zis că mă plâng prea mult. Merg la muncă și îi povestesc ce s-a întâmplat și spune că mă plâng. Nu am cu cine să vorbesc, am doar nevoie să mă asculte.

George: Încerc să o înțeleg, dar trebuie să o înțeleg mai mult, pentru că e prima dată când merge la un job. A întâlnit oameni buni, oameni răutăciosi, și incerc să îi spun să nu se mai plângă, să fie puternică, pentru că oamenii răi sunt peste tot. Oamenii răi vor apărea mereu, cum era și în emisiune, nu știu nici în emisiune de ce toată lumea dădea în noi.

Mădălina: În ultima perioadă am fost puțini despărțiti, el lucrează la Constanța, eu la București, dar nu aveam certuri foarte mari, sunt lucruri mărunte. (…) Avem mentalități diferite. Eu am crescut in Italia, el in România, suntem diferiti.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Puterea dragostei 15 iunie! Maria și Marinescu s-au despărțit: "Îți ofer libertatea să faci ce vrei tu"

EXCLUSIV Cristian Comănici a confirmat despărțirea de Mariana: „Nu o mai iubesc...”

Philip de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Berna. Cum s-a fotografiat cu noua cucerire

Smiley îi interzice Ginei să revină la „Asia Express”? „Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies