EXCLUSIV! Georgiana Lobonț explică ce s-a întâmplat de fapt între ea și Armin Nicoară după filmări: "E vorba de copiii mei și m-am supărat foarte tare"

Georgiana Lobonț a oferit versiunea ei de adevăr despre cearta cu Armin Nicoară.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere. Piesele ei ridică românii de pe scaune la evenimente, iar dragostea oamenilor se observă și în vizualizările de pe youtube.

Însă, mulți dintre fanii ei sunt și ai lui Armin Nicoară, talentatul saxofonist, alături de care a avut mai multe colaborări. Cei doi s-au mai certat în trecut și nu și-au vorbit vreme de un an, iar supărarea s-ar fi instalat din nou între celebri artiști.

De la ce a pornit cearta între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară

EXCLUSIV! Georgiana Lobonț explică ce s-a întâmplat de fapt între ea și Armin Nicoară după filmări: "E vorba de copiii mei și m-am supărate foarte tare"

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț

[Sursa foto: Captură YouTube]

Jurnaliștii wowbiz.ro au stat de vorbă atât cu Armin Nicoară, cât și cu Georgiana Lobonț, pentru a afla de la ce a pornit supărarea între cei doi artisti.

"Am avut niște filmări la Timișoara și după filmări am fi vrut să ne întâlnim cu toții să stăm împreună.

Eu am avut ceva probleme de discutat cu cineva și i-am zis: Georgiana, dacă vrei hai cu mine și cu Rareș (soțul artistei).

Și i-am zis că cine mai era cu ea nu e ok să audă discuțiile alea. Ea s-a supărat și la următoarele filmări ea nu m-a mai salutat.", a declarat Armin Nicoară în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Armin Nicoară, adevărul despre cearta cu Georgiana Lobonț! Totul a pornit de la o filmare. Ne-a povestit ce s-a întâmplat în culise: "Sunt supărat pe ea"

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

De cealaltă parte, Georgiana confirmă spusele lui Armin, însă a ținut să precizeze că persoanele la care artistul face referire sunt de fapt copiii ei.

"Era vorba de copiii mei și de bone pe care nu îi văzusem de trei săptămâni și se aflau în locația respectivă. El avea chef de dans, de distracție, eu voiam să stau cu copiii. Și m-am supărat, normal. Sentimentele unei mame sunt diferite, dar el nu are cum să înțeleagă că nu are copii. M-am supărat foarte tare și am plecat, dar mi-a trecut. Mi-am dat seama că nu are cum să înțeleagă supărarea mea că nu este părinte. Eu îl cunosc pe Armin și știu cum vorbește și nu am cum să mă supăr de el.", a povestit Georgiana Lobonț în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat din nou? Reacție neașteptată din partea saxofonistului, la scurt timp după marea împăcare: „Fetițele astea...”

Va mai colabora Georgiana Lobonț cu Armin Nicoară, după ce s-au certat?

EXCLUSIV! Georgiana Lobonț explică ce s-a întâmplat de fapt între ea și Armin Nicoară după filmări: "E vorba de copiii mei și m-am supărate foarte tare"

Georgiana Lobonț, în colaborare cu Armin Nicoară

[Sursa foto: Captură YouTube]

Muzica unește, spun cei doi artiști, iar lucrurile frumoase pe care le fac împreună nu pot și distruse de această ceartă banală. Chiar și după ce au avut discuții, cei doi au câtat împreună și au pregătit mai multe filmări pentru Revelion. Deși Armin spune că artista nu l-a mai salutat când s-au întâlnit la un eveniment și că s-a supărat, cei doi vor vorbi la un moment dat despre acest subiect.

"Ne-am împăcat și ea de la o prostie ca asta... Ieri la filmări a cântat cu mine, nu au fost probleme, am stat la aceeași masă, dar m-a enervat că nu m-a salutat nici când a venit și nici când a plecat. Aș fi vrut să o întreb ce are, dar m-a enervat că nu m-a salutat.", a mai spus Armin Nicoară.

Citeste si: Georgiana Lobonț, probleme mari cu vocea! Cum a ajuns să se trateze la medicul lui Celine Dion

Georgiana Lobonț nu își amintește să nu fi salutat.

"Mi-a trecut supărarea și nu am de ce să explic nimănui ce simt eu ca mamă. Cum să nu salut că doar am cântat împreună live. O să vorbim noi despre asta!", a mai spus artista.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară, supărat foc și pară! Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă în valoare de 18 mii de euro

Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii. Au mers de urgență la medic: „La mine este o mică problemă...”

EXCLUSIV! Armin Nicoară, adevărul despre cearta cu Georgiana Lobonț! Totul a pornit de la o filmare. Ne-a povestit ce s-a întâmplat în culise: "Sunt supărat pe ea"

”Viitorul sună bine” Oana Roman, anunțul prin care a surprins pe toată lumea, după despărțirea de Marius Elisei. Ce i-a spus tatăl său?

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Exclusiv. Ipoteză șocantă despre moartea lui Nicu Ceaușescu! Jean Maurer: „Nu a fost o moarte firească...”. Video

EXCLUSIV! Armin Nicoară, adevărul despre cearta cu Georgiana Lobonț! Totul a pornit de la o filmare. Ne-a povestit ce s-a întâmplat în culise: "Sunt supărat pe ea"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies