EXCLUSIV! Mamma mia! Elena Gheorghe a castigat o AVERE din spectacolele sustinute in Polonia!

De cand a lansat piesa "Mamma mia", cantareata a sustinut zece spectacole in Polonia, ultimul avand loc in urma cu o saptamana.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereDiva a punctat, ca de obicei, si la capitolul "look"! Si-a ales cateva tinute extrem de provocatoare pentru reprezentatii, care i-au venit ca turnate, si i-au scos in evidenta atuurile naturale.

Iar succesul Elenei pe plaiurile poloneze se observa si din reactiile fanilor. Dupa ultima cantare, vedeta a stat doua ore sa dea autografe si sa se pozeze cu admiratorii.

Hitul "Mamma mia" se afla pe primele locuri in topurile de specialitate din Polonia si Spania, iar ofertele de concerte din aceste tari vin pe banda rulanta.fara descriere

Din cele 10 spectacole sustinute in Polonia, solista, care in afara granitei percepe un onorariu de 5000 de euro, a incasat 50.000 de euro.

Spre deosebire de majoritatea colegelor ei de breasla, diva nu investeste banii in haine de strada, accesorii de mii de euro sau vacante in paradisuri exotice, preferand sa aloce mare parte din incasari show-ului, aceasta dorindu-si in permanenta sa se autodepaseasca.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate