EXCLUSIV! Nici pe Mitică Dragomir nu-l mai țin bateriile ca pe vremuri! L-a luat somnul pe șezlong, la plajă. Ce face soția sa în timp ce fostul boss de la Ligă sforăie lângă ea

Mitică Dragomir și soția sa au fost surprinși, din nou, la plajă de paparazzi WOWbiz.ro.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Mitică Dragomir și soția profită de fiecare moment liber să plece la relaxare la mare. De curând ei au fost surprinși, din nou, la plajă de paparazzi.

Mitică Dragomir, păzit de soție la plajă

Face ce face și ajunge tot la plajă! Mitică Dragomir a petrecut aproape toată vara pe litoralul românesc. Ori de câte ori a prins timp liber, și-a luat soția și au mers să se încarce cu energie de la soare. De această dată, însă, au apărut și schimbări în programul lor. În urmă cu trei săptămâni când cei doi soți au fost surprinși de paparazzi, stăteau sub umbreluță, dar se ignorau complet. Mitică Dragomir citea știrile pe telefon, dar nu oricum, ci cu un ceas de aur la mână, iar soția sa privea peisajul din jur de plictiseală.

Mitică Dragomir
Mitică Dragomir[Sursa foto: Imagini paparazzi ]

Citeste si: D'ale lui Mitică Dragomir! Obrazul subțire cu ceas de aur la plajă se ține! Accesoriul de la mâna fostului "șef de la ligă" costă o avere

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

De această dată, soția lui Dumitru Dragomir a venit pregătită. Cunoscuându-și soțul și programul pe care îl are atunci când pleacă în concediu, femeia și-a luat o carte cu ea, să aibă ce face cât timp Mitică Dragomir doarme. S-au așezat la șezlongurile poziționate la umbră și s-au pus pe treabă: unul pe odihnă, altul pe citit.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce-a făcut Mitică Dragomir la plajă acompaniat de prieteni, când femeile n-au fost lângă ei! Paparazzi au filmat tot momentul!

Dumitru Dragomir sforăie la plajă, soția citește

După zeci de ani de trăit zi de zi alături unul de celălalt, lucrurile se mai schimbă. Chiar dacă acum pe Mitică Dragomir nu prea îl mai țin bateriile și preferă să doarmă la plajă decât să petreacă timp cu soția, asta nu înseamnă că nu o apreciază pe femeia care i-a fost alături atât la bine, cât și la rău.

Citeste si: Dumitru Dragomir l-a întrecut pe Cristi Borcea în afacerile imobiliare! Complexul său rezidenţial de lângă Parcul Herăstrău este mult mai avansat decât cel al lui Borcea!

”Soţia mea este un exemplu pentru toate doamnele şi domnişoarele. Avem 52 de ani de căsnicie şi dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să aleg o femeie, aşa alege-o numai pe ea. De 52 de ori dacă m-aş însura, nu aş alege pe alta şi nu aş găsi pe nimeni să mă înţeleagă. Soţia m-a făcut om, mi-a făcut toate poftele toată viaţa, de-aia o iubesc ca pe Dumnezeu.Eu sunt un vulcan, ea e la fel, dar ştie să mă stingă. Ne mai certăm şi noi, mă critică mereu acasă, dar nu mă supăr. Din contră, seara o pup şi ne culcăm fericiţi. Secretul căsniciei este să nu te culci supărat!”, a declarat pentru Click! Dumitru Dragomir, în urmă cu trei ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mitică Dragomir a vrut să se sinucidă în închisoare! ”Dacă eram singur, o făceam”! Fostul şef de la Ligă a fost condamnat de două ori | DEZVĂLUIRI

D'ale lui Mitică Dragomir! Obrazul subțire cu ceas de aur la plajă se ține! Accesoriul de la mâna fostului "șef de la ligă" costă o avere

EXCLUSIV! Ce-a făcut Mitică Dragomir la plajă acompaniat de prieteni, când femeile n-au fost lângă ei! Paparazzi au filmat tot momentul!

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

SE SCHIMBĂ HARTA Europei?! O țară ar putea ieși din Uniunea Europeană: "Într-o zi sau mai degrabă într-o noapte"

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

SINUCIDEREA CARE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA. Devenise tată de câteva zile. Dezvăluiri despre moartea comerciantului român de artă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies