EXCLUSIV! Nimeni nu-l întrece pe Mircea Radu la declarații! Ce a putut să spună despre Andreea Marin: „Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”

Prezent la lansarea noii cărți a Andreei Marin, celebrul prezentator TV a vorbit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre felul în care a cunoscut-o, ca om, pe cea supranumită „Zâna Surprizelor”.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Mircea Radu s-a numărat printre invitații speciali ai Andreei Marin la lansarea volumui „Nu există nu se poate!”. Prezentatorul este unul dintre prietenii apropiați ai „Zâinei Surprizelor” încă din vremea în care cei doi au fost colegi la TVR.

Mircea Radu: „Când vine vorba de emoție, nimeni nu ne întrece pe mine și Andreea!”

Nimeni nu-l întrece pe Mircea Radu la declarații! Ce a putut să spună despre Andreea Marin

A doua carte a Andreei Marin le aduce cititorilor noi lecții de viață inspirate din obstacolele prin care a trecut prezentatoarea în ultimii ani, cât și din poveștile oamenilor pe care i-a intervievat în emisiunea „Nu există nu se poate!” Unul dintre ei este și Mircea Radu, care susține că Andreea Marin este as când vine vorba de emoție.

„Știu că Andreea face lucruri extraordinare, lucruri foarte serioase și abia aștept să ajung acasă, s-o citesc. Când vine vorba de emoție, sunt doi oameni pe care nimeni, niciodată, în România n-o să-i întreacă! Unul sunt eu! (râde) Cealaltă e Andreea! Am cunoscut-o pe Andreea acum 25 de ani, când a venit în Televiziunea Română. Urma să prezinte știri la ora 20. Era o figură frumoasă, proaspătă.

Ca orice nou-venit, nu știi despre mai nimic. Și ea avea anumite emoții. Avea în față o redacție cu 40 de oameni. Pe unii dintre ei îi văzuse la televizor. După câteva zile, în care ne-am purtat cu stângăcie, Andreea a zis <<Vrei să vii la ziua mea?>> A mai luat câțiva colegi cu care se înțelegea. Și atunci mi-am zis <<Băi, dar fata asta este un om normal și un om de treabă!>> Așa am cunoscut-o pe Andreea ca om”,
a declarat Mircea Radu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Marin, confesiuni sincere pentru WOWbiz.ro la lansarea cărții "Nu există nu se poate". Cum a ajuns femeia puternică și încrezătoare de astăzi: „Am înțeles, în timp, că nu trebuie să fiu perfectă”

Mircea Radu: „Andreea evoluează în fiecare zi!”

Înainte ca Andreea Marin să realizeze emisiunea care a consacrat-o, „Surprize, surprize”, și ca Mircea Radu să pornească fenomenul caravanei „Din dragoste”, cei doi au prezentat jurnalul de știri al televiziunii publice. 

Încă din urmă cu 25 de ani, Mircea Radu și-a dat seama că Andreea Marin este o profesionistă desăvârșită și că „trece ecranul” ca nimeni altcineva.

„Andreea evoluează în fiecare zi! Este felul ei, pur și simplu! Așa cum sunt unii oameni care, la 18 ani, gândesc bătrânește...probabil ai întâlnit tot felul de „moși” tineri...așa este Andreea o femeie care cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr. Ea este un om care evoluează permanent”, a mai spus Mircea Radu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Andreea Marin, confesiuni sincere pentru WOWbiz.ro la lansarea cărții "Nu există nu se poate". Cum a ajuns femeia puternică și încrezătoare de astăzi: „Am...

Cu ce se ocupă Mircea Radu în prezent, după ce a plecat din televiziune: „Nu duc dorul”

Andreea Marin, detalii neștiute despre problemele de sănătate cu care se confruntă! Ce i-au interzis medicii: „Mi s-a spus că...”

Horoscop 24 Mai 2022: Previziunile astrale din această zi își pun amprenta asupra unor nativi precum nativii Capricorn

Lovitură pentru Putin! Rusia e în stare de șoc. E OFICIAL: închisoare pe viață

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

SUA vor interveni militar. Joe Biden a spus-o clar

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies