EXCLUSIV! Probleme cu banii pentru Dinu Patriciu! Prima nevasta a milardarului e distrusa! Si-a vandut ferma de 14 hectare din Canada pentru doar 314.800 de dolari! Foto fabulos cu domeniul!

Sabina Patriciu, prima sotie a omului de afaceri Dinu Patriciu (62 de ani), avea pana acum cateva zile resedinta stabila in Canada, la Sherbrooke (Quebec), unde se mutase dupa divortul de miliardar, la inceputul anilor ‘90. Mama fetelor mogulului, Ana (29 de ani) si Maria (25 de ani), Sabina a trebuit sa vanda de curand ferma uriasa de la Sherbrooke, achizitionata pentru ea de fostul sot, pentru suma de doar 314.800 de dolari! Si asta desi initial a cerut 450.000 de dolari!

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., Andrei Comsa

fara descriereConstruita in 1989, ferma de la Sherbrooke avea un loc special in inima Sabinei Patriciu, prima nevasta a magnatului. Dupa divortul de Dinu, Sabina, fiica fostului demnitar comunist Ion Rosianu, s-a mutat cu tot cu fetele, Ana si Maria Patriciu, in Canada, alegand o locatie fabuloasa, cu teren impadurit, pasuni, iaz si chiar un parau care trecea prin curte.

fara descriereProbleme financiare majore cu care se confrunta clanul Patriciu au lovit-o insa pe prima nevasta a afaceristului chiar si peste Ocean.

fara descriereCum cheltuielile uriase generate de intretinerea fermei nu au mai putut fi suportate, se pare, de fostul sot, Sabina Patriciu a fost nevoita sa vanda, zilele trecute, casa in care si-a petrecut ultimele doua decenii de viata si in care si-a crescut fetele.

fara descriereDomeniul, care avea un teren aferent de 14 hectare, a fost vandut la pret de criza pentru suma totala de 314.800 de dolari, din care 90.800 de dolari terenul si 224.000 de dolari constructiile. Pretul initial solicitat era de 450.000 de dolari!

fara descriereCabana fermei avea doua etaje, trei dormitoare, doua bai, veranda, doua sufragerii spatioase si un foisor spectaculos. In plus, mai exista un garaj dublu si un grajd cu 12 boxe pentru cai, Sabina fiind o mare iubitoare a armasarilor.

fara descriereFoarte grabita cu vanzarea, fosta nevasta a miliardarului a lichidat absolut tot ce avea, inclusiv doua tractoare, remorca, plugul, greblele, masina de taiat iarba, masina de maruntit gunoiul, masina de imprastiat zapada, snowmobilul, ba chiar si jaluzelele din dotare!

fara descriereImediat dupa vanzarea fermei, Sabina s-a indreptat cu inima stransa spre Montreal, 150 de kilometri distanta de Sherbrooke, acolo unde s-a mutat deja, incercand sa se acomodeze cu zgomotul urban dupa atatia ani de liniste si confort.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate