EXCLUSIV! Scandalul care va revolta lumea muzicii romanesti! Transsexualul Naomy si-a schimbat numele! Barbatul-femeie se prezinta sub numele de Stela Enache, o mare artista a scenei autohtone! Cantareata a ramas socata cand a auzit!

Am trait sa o vedem si pe asta! Dupa ce s-a operat si si-a schimbat look-ul ca sa semene cat mai mult cu o femeie, s-a vopsit si a inceput sa poarte fuste sexy si rochite fistichii, transsexualul Naomy o comite grav si face o miscare care ar putea sa o/il arunce prin tribunale.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereTranssexualul NaomyDe aceasta data, in incercarea sa de a iesi in evidenta, Naomy a luat o decizie care ar putea sa o coste scump, aceasta schimbandu-si recent identitatea pe retelele de socializare, unde, culmea, spune ca se numeste Stela Enache! fara descriereStela Enache figureaza in cartea de identitate cu numele de Bogardo Steriana AureliaIronia face ca numele respectiv sa apartina unei mari artiste a muzicii usoare romanesti, fapt care ar putea sa o deranjeze extrem de tare pe posesoarea de drept. Confuzia e cu atat mai mare cu cat ambele persoanele implicate in aceasta poveste activeaza in industria muzicala, lucru care ar putea cauza numeroase incurcaturi in randul publicului meloman. fara descriereAsa arata pagina de facebook a lui Naomy, transsexualul ascunzandu-si identitatea in spatele altui numeCe-i drept, in cartea sa de identitate adevarata Stela Enache figureaza cu numele de Bogardo Steriana Aurelia, Stela Enache fiind doar nume de scena cu care a debutat si a activat o viata intreaga. fara descriereNaomy creeaza confuzie in randul internautilorNaomy, in schimb, are trecut in pasaport numele de Florin Moldovan, este cetatean roman de sex masculin, iar pe retelele de socializare a luat la purtat nume Stelei Enache, fara sa aiba permisiunea marii artiste.

Contactata de WOWbiz.ro si intrebata ce parere are despre chestiune, artista a fost siderata. "Vai de capul meu! Cum e posibil una ca asta? Eu ce-ar trebui sa fac acum? Trebuie sa ma interesez daca e legal ca cineva sa-ti foloseasca numele. Putea sa aleaga altul! De ce a ales sa-l ia pe al meu?! Oricum la mine scrie pe facebook "artist". La ea ce scrie?", ne-a declarat revoltata vedeta.

Intrebata de reporterii WOWbiz.ro daca va lua legatura cu Naomy sa-i ceara lamuriri, marea artista a spus ca nu-si doreste sa faca asta. "Nu as vrea sa am de a face cu ea. Vreau sa gasesc alte cai de rezolvare", a conchis Stela Enache.

 

fara descriereNaomy nu a avut nicio retinere in a imprumuta numele artistei

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate