EXCLUSIV | Sotia lui Minune in colaps financiar! A pierdut zeci de mii de euro, asa ca a inchis gradinita de lux din Stefanesti!

In urma cu aproximativ doi ani, Adrian Minune i-a indeplinit una dintre dorinte sotiei sale: i-a facut o gradinita in judetul Ilfov. Cati iubeste foarte tare copiii si in preajma lor se simte minunat. Ea si-a dori de multa vreme sa faca o gradinita, insa nu avea cu cine sa-si lase proprii copii. Imediat ce au crescut, s-a facut patroana de gradinita.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAdrian Minune ar fi investit in jur de 50.000 de euro in gradinita de lux din Stefanesti, iar sotia lui a pornit la drum cu doar doi copii. Ulterior, parintii si-au mai inscris copilasii pentru ca au fost si au vazut luxul in care stau, dar si conditiile, igiena si educatorii. Acum insa, Cati a renuntat definitiv la gradinita.

fara descriereAsa arata gradinita sotiei lui Adi Minune“Gradinita am inchis-o pentru ca... nu erau copii. In Stefanesti nu prea sunt copii”, ne-a spus sotia lui Adrian Minune, recent.

Gradinita de lux era dotata cu aparatura de ultima generatie. Cati adusese cadre specializate pentru activitati practice, educatie in societate, matematica, sport si cultura generala, profesori care le predau copiilor muzica, dansuri, actorie, picture, arte martiale sau limbi straine. Le-a creat micutilor toate conditiile. Parintii scoteau din buzunar lunar 900 de lei, la un program normal de la 8.00 la 13.00, sau 1.000 de lei, la un program prelungit de la 8.00 la 17.00. fara descrierefara descriere

Aceasta gradinita nu i-a adus profit, asa cum cred unii, ba din contra, Cati Minune inca mai aducea bani de acasa. “Nu am deschis locul acesta pentru a face bani, dimpotriva, si acum aduc sume mari de acasa! Insa, ma bucur ca micutii se simt bine aici”, ne declara ea la cateva luni de la deschiderea gradinitei.fara descriereCopiii aveau si loc de joaca, in curtefara descrierefara descriereBaile micutilor erau cochete

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate