EXCLUSIV! Toni Grecu vorbește despre culisele show-urilor de Crăciun și Revelion de la Kanal D! „Mai bine să fim veseli, ca să nu fim triști!”

Toni Grecu și trupa lui de comedie sunt pregătiți să facă „de râs” personajele care ne-au ținut televizoarele ocupate anul acesta în „Show în târgul de Crăciun” (25 decembrie) și „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” (31 decembrie).

Toni Grecu vorbește despre culisele show-urilor de Crăciun și Revelion de la Kanal D
Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Toni Grecu a fost invitatul lui Ciprian Bolan în platoul WOWbiz.ro și le-a oferit oamenilor de acasă o privire în culisele celor două ediții speciale.

Omul care a distrat atâtea generații cu emisiunile sale de satiră insistă că acum este cel mai bun moment ca oamenii să râdă, chiar dacă ultimii doi ani au fost grei pentru români și întreaga lume.

Toni Grecu: „Râsul este ca un fel de medicament pentru imunitate.”

Toni Grecu vorbește despre culisele show-urilor de Crăciun și Revelion de la Kanal D

Toni Grecu în „Show în târgul de Crăciun”

[Sursa foto: Facebook: Toni Grecu]

Ca să ne putem „vindeca” de preconcepțiile și năravurile noastre, trebuie, în primu rând, să ne aducem aminte să și râdem de ceea ce ni se întâmplă. Subiectele sensibile, precum vaccinarea și certificatul verde, sunt doar câteva dintre țintele pe care Toni Grecu și trupa lui le-au luat în vizor pentru show-urile de sărbători de la Kanal D.

„Cred că, acum, cu atât mai mult râsul este important! Dacă ne lăsăm duși doar de valul panicii, al fricii și al supărării, ne pierdem mințile! Or râsul contrabalansează asta.

Este ca un fel de medicament pentru imunitate.”

„Am abordat subiectul ăsta, care este foarte dur și greu, și l-am folosit ca motiv de râs, de distracție și de deconectare.”

„Mai bine să râdem decât să plângem. Mai bine să fim veseli, ca să nu fim triști.”

Citeste si: Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Întrebat cum a fost din nou la filmări cu colegii după o pauză forțată de pandemie, Toni Grecu a recunoscut că s-a simțit o mare ușurare să se vadă, din nou, cu toată lumea la filmări.

„A fost ca o descărcare emoțională și o bucurie imensă de a lucra, din nou, în grup.

Din cauza pandemiei, n-am putut să mai facem chestia asta.”

Citeste si: „Show în Târgul de Crăciun”, o seară magică, plină de umor, la Kanal D!

Toni Grecu despre români: „Întotdeauna, poporul ăsta a trecut prin toate necazurile istoriei făcând mișto de ele.”

Toni Grecu vorbește despre culisele show-urilor de Crăciun și Revelion de la Kanal D

Umorul e „marfa” cea mai bună pe care Toni Grecu și trupa lui o aduc în „Show în târgul de Crăciun”, și românii au un umor aparte. Grecu crede în mod special în acest lucru pentru că, în opinia lui, poporul român știe să râdă de propriile neajunsuri mai bine decât oricine altcineva.

„Hazul de necaz este o chestiune specifică românilor. Nu am inventat noi asta acum! Este de sute și de mii de ani, cred. Întotdeauna, poporul ăsta a trecut prin toate necazurile istoriei făcând mișto de ele.”

Cât despre personajele care vor veni în „Târgul de Crăciun” și cele care vor lua premii la Gala de Anul Nou, Toni Grecu vrea să păstreze cât mai multe surprize pentru serile de 25 și 31 decembrie. Ce știm sigur: Moșul nu lipsește.

„Moș Crăciun este personaj central. În jurul lui și în onoarea lui se întâmplă toate astea. La Moș Crăciun vine Gigi Becali, la Moș Crăciun vine Anamaria Prodan cu noul ei prieten, Rolando, căreia ea îi este agent. A vorbit deja cu trei cluburi din Afghanistan, Irak și Siria.”  

„Noi facem glume inspirate din realitate și facem glume cu miză socială. Nu facem glume cu chelneri și cu soacre.”

„Sunt oameni pe care îi vedem pe stradă, în magazine, în metrou, în autobuz, peste tot. Sunt oameni ca noi. Imaginația nu poate fi mai puternică decât realitatea.”

Citeste si: Revelion Kanal D- Râzi cu lacrimi și fă-ți plinul de bună dispoziție pentru anul ce vine, cu „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și „Roata Distracției”, pe 31 decembrie!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Show în Târgul de Crăciun”, o seară magică, plină de umor, la Kanal D!

Revelion Kanal D - Râzi cu lacrimi și fă-ți plinul de bună dispoziție pentru anul ce vine, cu „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și „Roata Distracției”, pe 31 decembrie!

EXCLUSIV Toni Grecu readuce zâmbetul pe buzele românilor! Primele dezvăluiri despre emisiunile speciale de Crăciun și de Revelion, de la Kanal D: „În comedie nu există limite”

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies