EXCLUSIV! Toni Iuruc se menține în „formă” pentru deplasările Simonei Halep. Cum se pune la punct omul de afaceri pentru soția campioană?

Sport

EXCLUSIV! Toni Iuruc se menține în „formă” pentru deplasările Simonei Halep. Cum se pune la punct omul de afaceri pentru soția campioană?

Paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe Toni Iuruc în timp ce se aranja într-un salon din Capitală.

Omul de afaceri Toni Iuruc s-a căsătorit cu Simona Halep în toamna anului trecut, după o relație de doi ani. Acesta îi este alături tenismanei la toate turneele importante și a fost prezent în loja acesteia inclusiv la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Toni Iuruc, mereu gata de business

Soțul Simonei Halep este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța. Acesta deține, conform publicației Fanatik, 6 afaceri și încasează lunar peste 100.000

de euro din chirii, așa că timpul său este unul foarte prețios. Când nu este la birou, în timpul unei întâlniri de afaceri, sau în echipa Simonei Halep, Iuruc își folosește timpul cât mai eficient ca să își respecte imaginea de om de afaceri de succes.

Paparazzi WOWbiz.ro l-au văzut, într-o zi obișnuită în București, la un stilist de pe Calea Floreasca, semn că Toni Iuruc are în plan o întâlnire de business importantă, sau poate chiar un eveniment special alături de Simona Halep.

Tenismana a luat o pauză după Australian Open și se relaxează zilele acestea în vila celor doi pe malul Lacului Snagov.

Citeste si: Simona Halep a dat „totul pe teren” la Australian Open, dar n-a fost suficient! Ce a chinuit-o în meciul din optimi cu Alize Cornet?

Toni Iuruc este „ancora” Simonei Halep la greu

Simona Halep a avut ceva probleme la Australian Open cu antrenorii de care tocmai s-a despărțit, Adrian Marcu și Daniel Dobre. În timpul meciului din optimile turneului, cu Alize Cornet, Halep a fost împinsă la limită de jocul mai bun al adversarei și caniculă.

Disperată, jucătoarea s-a uitat la loja echipei ei, foarte tăcută pe toată perioada partidei.

Frustrată, Halep a strigat: „Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”. La începutul setului decisiv cu Cornet, Iuruc s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o puternic pe Simona Halep.