EXCLUSIV. Zi mare pentru Bianca Pop! Iată prin ce greuțăți va trece bruneta cu 1.000 de euro cash

Bianca Pop, în modul ei Hau-Hau Mau-Mau, va interveni iar la fizicul ei: o așteaptă o operație la sâni, ceva la nas, pomeți și chiar și la buze!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

EXCLUSIV. Zi mare pentru Bianca Pop! Iată prin ce greitțăși va trece bruneta cu 1.00 de euro cash


In articol:

Niște injuecții la năsuc, câte ceva în pomeți, puțin de tot și la buzițe și să nu uităm de mărirea silicoanelor: Bianca Pop are multe lucruri pregătite.

Frumoasa brunetă care acum un an a explicat că nu iese fără 1.000 de euro cash în poșetă, este într-o continuă schimbare. Bianca Pop a declarat în exclusivitate pentru WOWbiz ce intervenții vor urma, și când!

Toate acestea vor avea loc chiar mâine, pe data de 23 iulie, ne-a povestit Bianca Pop

Bianca își va mării sânii, schimbându-și silicoanele cu unele mai mari, iar ulterior aceasta a explicat că își va injecta ceva în nas, pentru a-l face mai subțire. De asemenea, va mai urma o intervenție la nivelul pomeților, probabil pentru a contura mai mult forma lor și de asemena va avea loc o intervenție și la capitolul buze.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

EXCLUSIV. Zi mare pentru Bianca Pop! Iată prin ce greitțăși va trece bruneta cu 1.00 de euro cash

Citeste si: Școala pilot: cum va arăta anul școlar 2020-2021 pentru elevi, în condițiile COVID-19

Citeste si: Imagini halucinante cu Florin Salam, după ce s-a aflat că a fost jefuit și agresat de interlopi! A ieșit pe stradă cu gărzi de corp înarmate

Citeste si: Denise Rifai, anunț în direct: Vreau să mă mărit și să devin mămică. Celebra prezentatoare TV își dorește cu ardoare un băiețel

”Ai reușit să mă faci să plâng...”: Bianca Pop, cu lacrimi în ochi

Ispita Bianca Pop, una dintre cele mai controversate apariții din lumea mondenă, a vorbit despre căsătorie, dar și despre dorința de a avea un copil. Deși Bianca are o viață tumultuoasă și plină de lux, aceasta nu exclude varianta de a se pune într-o zi la casa ei și de a avea un copil. Bruneta a fost întrebată de unul dintre fani dacă nu-și dorește să se vadă în rochie de mireasă sau cu un copil. Răspunsul ispitei a fost unul la care nu se aștepta nimeni.

EXCLUSIV. Zi mare pentru Bianca Pop! Iată prin ce greitțăși va trece bruneta cu 1.00 de euro cash

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate