Există viaţă şi după Ilie Năstase! Primele imagini cu Brigitte Sfat şi iubitul după divorţ! Video exclusiv!

Fosta doamna Năstase îşi vede de viaţă ei, cu partenerul mai tânăr

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În urmă cu o luna, Brigitte Sfat divorţa de Ilie Năstase, după ani întregi în care s-a chinuit să stea într-un mariaj ce nu ducea nicăieri. A fost o separare fără partaj, astfel spus, în sfârşit, bruneta se putea considera, din acel moment, cu adevarat, o femeie liberă cu…acte! (dezvaluiri sfasietoare ale lui Brigitte Sfat despre casnicia cu Ilie Nastase)

fara descriere

Poate tocmai de aceea, frumoasa brunetă a şi decis că este momentul să nu îşi mai ascundă viaţă privată şi implicit, pe iubitul sau, Cornel Oana, cel care  o face cu adevărat fericită.

 

fara descriere

Brigite Sfat nu se mai ascunde după divorţ! Cum a aratat alaturi de iubit la prima iesire in public

O dovadă în acest sens o reprezintă şi cuvintele lui Cornel, unele doar de lauda la adresa fostei soţii a lui Năstase! Bărbatul susţine că Brigitte l-a ajutat în momentele dificile şi, dacă, iniţial s-a asociat cu ea într-o afacere, apoi au devenit buni prieteni, si  ulteriori totul s-a transformat intr-o poveste de dragoste ca-n filme.


  
"Brigitte mi s-a părut o persoană foarte caldă, un suflet foarte bun, o afaceristă perfecta! E o fericire sa fii langa ea”, a spus bărbatul!
 
fara descriere

fara descriere

Brigitte şi Cornel s-au afişat şi în public, prima data după divorţul vedetei, chiar în urmă cu câteva zile! Ca un adevărat cuplu, ei au coborât dintr-o maşină de fite, şi s-au îndreptat spre un salon de înfrumuseţare. Amândoi, îmbrăcaţi după ultima modă, ea…in colanţi lucioşi, un tricou de firmă, adidaşi, ochelari supradimensionali şi o geantă scumpă, el…intr-o ţinută de jeanşi, compusă din panatloni şi jachetă, t-shirt cu imprimeu şi curea marca Philipp Plein, au captat întreaga atenţie. Semn ca oamenii erau curioşi cum se simte bruneta fără Ilie ! Le spunem noi…perfect!
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate