
350 grame de varză de Bruxelles proaspătă
6 felii de bacon, tăiate în bucăţele
1/2 ceapă, tocată
sare şi piper după gust
Ingrediente
350 de grame de varza de Bruxelles proaspata, 6 felii de bacon taiate in bucatele, jumatate de ceapa tocata, sare si piper dupa gust
Pune bucatelele de bacon intr-o tigaie adancă si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pana cand se rumenesc.
Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea in tigaie.
Pune ceapa in tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pana cand devine translucida.
Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie.
Lasa pe foc timp de cinci minute, pana cand varza se rumeneste si se inmoaie.
Adauga sare, piper si presara bucatelele de bacon.
Ingrediente
350 de grame de varza de Bruxelles proaspata, 6 felii de bacon taiate in bucatele, jumatate de ceapa tocata, sare si piper dupa gust
Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro
Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro
Mod de preparare
Pune bucatelele
de bacon intr-o tigaie adanca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pana cand se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea in tigaie. Pune ceapa in tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pana cand devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pana cand varza se rumeneste si se inmoaie.