FABULOS! Patriarhul o sa-i dea LIKE manelistului cand o sa vada asta! Salam are icoane peste tot in casa, chiar si in debara! In hol tine o statuie cu Fecioara Maria de un metru!

Canta mereu despre interlopi, despre smecheri care invart bani si nu de putine ori intra chiar si in conflict cu raufacatorii, cum s-a intamplat recent, cand a fost atacat in fata unui hotel! Ei bine, Salam se apara de toate acestea cu multitudinea de icoane pe care le are in casa!

Distribuie pe:

fara descriereIn dormitor, Salam are mai multe iconite si niste bani, pe o noptiera de langa patFlorin Salam a filmat recent un nou videoclip in vila sa din Berceni, unde a locuit cu regretata sa sotie, Fanica! Manelistul a tras cadre aproape in toata casa! Pe hol, in dormitorul in care statea cu Fanica si chiar in debara!
fara descriereManelistul e atat de evlavios incat icoanele au fost puse pana si in debara!
Ei bine, in aproape toata cadrele, in casa lui Salam apare cate o icoana, semn ca manelistul este foarte-foarte credincios!
fara descriereLanga scara, cateva statuete care o infatiseaza pe Fecioara Maria au fost asezate pe o masuta
In dormitor, are mai multe icoane pe o noptiera chiar langa pat, iar in debara sunt asezate pe un raft! Insa holul este un adevarat altar, mai ceva ca la la Patriarhie! Chiar la intrarea in casa, pe Salam il intampina o statuie a Fecioarei Maria, mare de aproape un metru, iar pe peretele din holul de la etaj, este asezat un tablou imens cu “Cina cea de taina”!
fara descriereDin toate scenele biblice, din casa manelistului nu putea lipsi "Cina cea de taina"
fara descriereSalam are o fotografie cu regretata sa sotie, Fanica, langa o... icoana!
fara descriereO icoana mare a Mantuitorului Iisus vegheaza asupra mesei din livingul casei lui Florin Salam

Imagini in premiera! Salam traieste acum in lux, dar n-o sa-ti vina sa crezi cum arata casa in care manelistul a locuit cu Printesa lui, Fanica, pe vremea cand el nu era vedeta!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate