Fabulos! Un portar de hotel l-a snopit cu bataia pe Nicu Ceausescu, pentru ca “Printisorul” avea plete si nu l-a recunoscut! Vezi cine povesteste incredibila intamplare!

Madalin Voicu, prieten foarte apropiat cu Nicu Ceausescu (1951-1996), baiatul cel mic al cuplului dictatorial, a povestit cea mai tare intamplare posibila in care a fost implicat cel supranumit “Printisorul”. Nefiind recunoscut de un portar de hotel, Nicu a incasat o bataie sora cu moartea!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriere fara descriere Madalin Voicu in tinereteActualmente deputat, Madalin Voicu (60 de ani) si-aminteste vremurile de glorie ale gastii adunate in jurul lui Nicu Ceausescu, din care mai facea parte si Serghei Mizil. “Noi eram populari, nu faceam pe desteptii, “ba, noi suntem copii smecheri etc”. Mergeam la chefuri, la bodegi, ne mai luam si cate o bataie de pe la unii care nu ne cunosteau!”.

Si totusi, in ciuda celebritatii de care se bucurau prin natura prezentei lui Nicu printre ei, nu intotdeauna iesirile grupului de prieteni s-au terminat fara peripetii.  “Mi-aduc aminte ca Nicu a luat bataie la hotelul Palace, la Sinaia, sora cu moartea! Nu l-a cunoscut portarul! Noi ne dusesem acolo sa-l cautam pe Petrica Misaila, un bucatar care avea grija de noi si care se mutase de la Predeal la Sinaia. Noi, cum eram dependenti de mancarurile pe care ni le facea el, am zis hai sa mergem cu totii la Sinaia! Aveam vreo 16 ani. Si am mers acolo noi, am intrat, nu prea eram cu securisti dupa noi (…) Deci am intrat acolo, ne-am dus la bucatarie, am vorbit cu Petrica si am mancat ceva si, cand sa plecam, Nicu a ramas ultimul. Portarul, cand l-a vazut iesind - noi umblam imbracati in blugi, aveam plete, eram mai hippy, l-a luat: "ma, tu pe unde pi.da ma-tii ai intrat, ma?" Si Nicu: "cum domn’e, am intrat pe usa!"."Cum, ma, pletosule, ai intrat pe usa, si eu unde eram?! Ma faci prost pe mine, hai, ma faci chior?" Si l-a bagat intr-un separeu, la receptie, si mi l-a luat pe Nicu la niste bumbaceli de a iesit ala ravasit!”, a rememorat cu foarte mult umor Madalin Voicu, care a completat si cu reactia ulterioara a “Printisorului”.

fara descriere fara descriere Nicu Ceausescu in capul mesei, Madalin Voicu al doilea din dreapta"Ce-ai patit, Nicule? Ce sa patesc, ba, m-am certat cu portarul asta!" Acum, soferii astia cu care eram noi, cand au aflat, imediat au vrut sa intervina, dar Nicu, care era conciliant, le-a zis, “lasati-l bai, in pace, hai sa plecam, nu faceti scandal!” Portarul ala niciodata n-a stiut pe cine a batut si cum ar fi putut s-o imbulineze rau de tot!”, a incheiat senzationala istorisire fostul foarte bun prieten al lui Nicu Ceausescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate