Faimoasa Ana Georgescu, recuperare medicală cu... cântec

Faimoasa Ana Georgescu nu a rezistat până la final în cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, accidentarea ei făcând-o să abandoneze lupta.

Autor: Calin Perian

Ajunsă în România, Ana Georgescu a demonstrat că problemele de sănătate pe care le-a invocat de-a lungul show-ului nu au fost deloc ”o glumă”. Aşa că, de cum a ajuns în ţară, ea a suportat o operaţie cât se poate de dificilă, la genunchi, ea fiind acum în situaţia de a face recuperare medicală.

Ana Georgescu este una dintre Faimoasele de la Exatlon care, de-a lungul întregului show s-a făcut remarcată şi prin faptul că zâmbea în momentele dificile, atrăgându-şi simpatia publicului cu optimisul care o caracterizează. Şi, ajunsă ”la cuţit”, nu s-a dezis de felul ei de a fi, ba chiart dimpotrivă. Astfel, în rezerva spitalului, după ce a fost operată, alături de amica ei cea mai bună, Ame, a făcut show.

 

 

Mai exact, imobilizată din cauza operaţiei, Ana Georgescu a făcut un gest care a arătat celor apropiaţi că şi-a păstrat pofta de viaţă: a dansat, din fotoliu, cum a putut ea mai bine. Şi, alături de amica ei, Ana Georgescu a început să danseze fără să arate, nicio secundă, că ar fi afectată de operaţia pe care a suferit-o, Faimoasa zâmbind şi ”ţinând ritmul” cum a putut ea mai bine, în fotoliu, alături de prietena ei care făcea

tot ce îi stătea în putinţă să îi ţină moralul sus.


Ana Georgescu s-a retras de la Exatlon din cauza unei accidentări la genunchi

Ana Georgescu a povestit ca vreme de trei săptămâni a jucat accidentată, însă, sportivă fiind, este obişnuită să concureze cu durere. ”Mi se părea inutil să mai aduc în discuţie încă o problemă, în echipa noastră. Am jucat până când nu am mai putut.

Eu nu sunt obişnuită să mă plâng, nu aştept să se plângă alături de mine. Noi vorbim despre o accidentare care s-a agravat, însă au fost numeroase accidentări mai puţin serioase, dar care pot duce la probleme. Este posibil să dansezi accidentat, cum a fost posibil să intru pe traseu cu genunchiul accidentat. M-a durut acuzaţia pentru că nu sunt o persoană care să faca asta, a fost putin dureros.
Ea nu a crezut că cineva ar putea să alerge cu dureri, ea nu ar putea să facă asta, apoi a înteles"
, a spus Ana Georgescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Georgescu, primele reacţii după sosirea în România! Ce spune despre cearta dintre Roxana Vancea şi Giani Kiriţă: "Are nevoie de adaptare"

Ana Georgescu s-a întors acasă! Avem primele imagini după plecarea ei de la Exatlon!

Exatlon 24 octombrie. Ana Georgescu le-a lăsat Faimoşilor o scrisoare sub saltea, înainte de a părăsi competiţia! Rândurile ei au adus lacrimi în ochii fetelor

Sfatul zilei de astăzi pentru toate cele 12 zodii. Ce trebuie să facă nativii

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies