Faimoasa Emy Alupei de la Survivor România este virgină la 21 de ani! Primul iubit a înșelat-o cu o chinezoaică!

Emy Alupei, concurentă la Survivor România 2020 este în continuare virgină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Emy Alupei a plecat în Republica Dominicană, la Survivor România 2020, virgină. Faimoasa de 21 de ani a mrturisit într-un interviu acordat cu doar o lună înainte de plecarea la Survivor că nu a cunoscut niciodată iubirea fizică.

fara descriere

”Da, sunt în continuare ”neatinsă”. Sunt mulți oameni care încă nu mă cred, dar se pare că sunt atât de singuratică încât... Dacă aș avea un iubit, chiar m-aș afișa cu el, nu mi-ar fi rușine”, a povestit Emy de la Survivor România 2020.

Emy spune că a fost îndrăgostită de primul ei iubit, la 16 ani, însă acesta a înșelat-o cu o chinezoaică.

Primul iubit, prima decepție

fara descriere

”Am avut iubiți, dar... gen, în liceu. Pe vremea aia nu o luam în serios și eu nu vreau să fac nimic dacă nu e ceva serios. Am fost îndrăgostită de primul meu iubit. Cinci luni am stat în bancă, eram prieteni buni. Aveam 16 ani, ne țineam de mână în bancă, atât făceam. Cred că s-a plicitist de mine, băieții la vârsta asta mai vor și altceva. M-a înșelat cu o chinezoaică, ceva, nu mai știu. I-am văzut pe stradă. M-am supărat foarte rău”, a mai declarat Emy.

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Destabilizare totala in echipa Faimosilor de la Survivor Romania! Razboinicii, ingrijorati ca vor fi nevoiti sa stea in acelasi cuib al „urii”, cu echipa rosie

Citeste si: Sora lui Ghiță de la Survivor România despre dezvăluirea făcută de Grațiela Duban ”Nu știe ce a afirmat ea”

Emy Alupei s-a remarcat la Survivor România 2020 printr-o evoluție convingătoare pe traseu dar și prin atitudinea ei extrem de dură la adresa colegilor de echipă. În ediția Survivor de luni, Emy a fpcut o adevărată criză de nervi din cauza faptului că echipa din care face parte a ales să trimită la dueld doi colegi apropiați ei: Sonny Flame și Elena Ionescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate