Faimosul Ciprian Mariș a fost eliminat de la Exatlon! Primele reacții

Cel care pleacă în această seară de la Exatlon este Faimosul Ciprian Mariș.

Autor: A.V.

Cu ochii în lacrimi, colegii lui Ciprian Mariș i-a strâns mâna tânărului și l-au felicitat. În această seară, Giubi și Ciprian Mariș au fost cei care s-au duelat. La final, însă, cel care pleacă este Ciprian.

”De azi în echipa roșie vor fi doar trei băieți și patru fete. Ciprian Mariș se va întoarce acasă, în România. Felicitări, băieți!”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Cătălina: ”Sunt mai sensibilă, a fost un meci mai apăsător. Speram să câștigăm de data aceasta, nu am avut noroc. Oricât de mare e dorința de a rămâne, trebuie să trăim la maxim prezentul, să luăm tot ce e mai frumos din Exatlon și din experiența pe care o avem aici”

Andrei Boțoacă: ”Am avut emoții. Mă bucur foarte mult că am rămas. Sper să îmi ajut echipa cu mai multe puncte. Îmi pare rău că am fost eu cel care l-a trimis pe Ciprian acasă”

Ciprian Mariș: ”Vreau să vă spun că am încercat să îl sabotez pe Giubi, i-am dat mai mult de mâncare, nu mi-a ieșit. Bine, era o glumă. Mă bucur tare mult că am luat parte la acest fenomen numit Exatlon. Ele sunt surorile mele și ei sunt frații mei, îmi vine să plâng, să plâng de fericire. Am dat tot ce am putut mai bun din mine. Nu mai pot să vorbesc, îmi vine să plâng, mă abțin”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat în ziua în care Zina Dumitrescu a murit

Alex de la Puterea dragostei aruncă bomba după despărțirea de Bianca! ”S-a mai gândit la mine doar cinci zile după ce am fost eliminat”

Costin Gheorghe s-a accidentat grav în jocul pentru eliminare! Faimoșii, cu lacrimi în ochi

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies