Faimosul Cristi Pulhac, mesaj cald pentru cititorii WOWBIZ.ro, de Sărbători

Cristi Pulhac, fotbalistul care a făcut senzaţie în echipa Faimoşilor de la Exatlon, în cel de-al doilea sezon al emisiunii, a descoperit cu surprindere că are o mulţime de fani şi, în felul lui caracteristic, a ţinut să le transmită un mesaj.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


Zâmbitor, Faimosul Cristi Pulhac a demonstrat, încă o dată, de ce a fost atât de apreciat de public în lunile petrecute departe de România, în Republica Dominicană, la Exatlon.

Mai exact, Faimosul a ţinut să transmită un mesaj plin de căldură pentru fanii săi şi pentru cititorii WOWbiz.ro, Pulhac dovedind că, pe cât de dedicat a fost în competiţie, pe atât de cald poate fi cu oamenii din preajma lui.

”Sărbători fericite tuturor cititorilor Wowbiz. Să ne urmăriţi în continuare. Vă urez linişte sufletească în sânul familiei”,a fost o parte a mesajului transmis de Faimosul Cristi Pulhac celor care l-au urmărit de-a lungul ultimelor luni.
Evident, el va petrece, aşa cum le-a urat şi fanilor săui, Sărătorile alături de familia lui şi va încerca să recupereze timpul pe care l-a petrecut departe de frumoas alui soţie, Raluca.

 

Când s-a întors de la Exatlon, Cristi Pulhac a fost bărbierit de soţie

De cum s-a întors Cristi Pulhac din Republica Dominicană, frumoasa brunetă care se iubeşte cu Faimosul a pus mâna pe o ditamai foarfeca şi, în timp ce acesta aţipise, s-a apucat să îl ”aranjeze” în aşa fel încât Faimosul să nu aibă nicio altă variantă în afara bărbieritului.

E adevărat, cum barba lui Cristi era deja suficient de mare pentru ca Raluca să nu poată să îşi ducă la îndeplinire planul în totalitate, după ce Faimosul s-a trezit fără o bucată sănătoasă din barbă, bruneta tăind ”cu simţ de răspundere” din ea, au ajuns la un salon la care Pulhac s-a aranjat pentru a fi pe placul soţiei sale. În altă ordine de idei, recunoaşte Raluca, ea era nerăbdătoare să se întoarcă Cristi şi din alt motiv.
”Îl las o lună, două, să îşi revină, iar apoi ne punem pe treabă. Vreau un copil, ştiu că vrea şi el, aşa că nu mai aşteptăm. Abia aştept să se întoarcă să îl pun la curent pe Cristi cu ce ne aşteaptă şi să ne facem planuri despre cum vom fi ca părinţI”, ne-a spus frumoasa Raluca, soţia Faimosului Cristi Pulhac.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingo

Raluca, decisă să-l înnebunească pe Faimosul Cristi Pulhac! ”E soţul meu, cum îl prind pe aeroport…”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 27 Ianuarie 2021: Racii sunt nevoiți să ia o decizie importanta

Klaus Iohannis, întâlnire de URGENȚĂ! Pe cine a băgat președintele în ședință

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Un titan al scenei românești împlinește 85 de ani. La mulți ani, Florin Piersic! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies