Falsul chirurg Matteo Politi intră în politică! Partidul în care s-a înscris italianul a anunțat că se bagă în luptă pentru alegerile locale și parlamentare

Matteo Politi, falsul chirurug estetician, intră în politică. Acesta s-a înscris într-un partid politic ce militează pentru drepturile femeilor în România.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Matteo Politi a anunțat că face parte din Partidul Politic Asociația Femeilor din România și că de acum va milita pentru drepturile doamnelor și pentru egalitate în șanse.

”Mulțumim Claudia Tudosa, sunt onorat să fiu parte din acest Partid Politic Asociația Femeilor din România.

Mulțumesc pentru oportunitate, am încredere în ideeile coastre”, a scris Matteo Politi pe contul lui de soicalizare. Politi nu a anunțat însă dacă este un simplu membru al formațiunii sau va ocupa și o funcție de conducere.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Matteo Politi: De la doctor fără studii, la cântăreț filantrop: „Voi ajuta persoanele defavorizate”

Citeste si: Matteo Politi, falsul medic italian, s-a făcut cântăreţ! Matthew Mode a lansat o melodie chiar înainte de Crăciun!

Citeste si: Matteo Politi, noi dezvăluiri despre clinica pe care o va deschide în București. Ce studii are medicul

Matteo Politi, falsul chirurug estetician, intră în politică

Dacă despre PPAFR nu se cunoaște mare lucru, despre Asociația Femeilor din România se știe că este un ONG înființat la începutul anilor ’90, cu aproape 10.000 de membre active.

Reprezentanții Partidului Politic Asociația femeilor din România au anunțat că vor participa la alegerile locale și parlamentare din acest an. Deocamndată nu s-au anunțat eventualii candidați pentru cursa electorală care va începe peste doar câteva luni, însă nu este exclus să-l vedem pe Politi în campanie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Matteo Politi, falsul medic italian, și-a făcută o nouă iubită! ”Felicitări și să vă țină!”

Matteo Politi, medicul impostor, a recunoscut: „Eu nu am urmat cursuri în chirurgie plastică”. Cum se apără italianul și ce studii spune că are

Sute de mesaje pentru Adina Alberts, după ce antreprenoarea a anunțat că oferă pensie privată pentru 3 bătrâni! Un alt om de afaceri spune că-i va urma exemplu

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies