Falsul chirurg Matteo Politi intră în politică! Partidul în care s-a înscris italianul a anunțat că se bagă în luptă pentru alegerile locale și parlamentare

Matteo Politi, falsul chirurug estetician, intră în politică. Acesta s-a înscris într-un partid politic ce militează pentru drepturile femeilor în România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Matteo Politi a anunțat că face parte din Partidul Politic Asociația Femeilor din România și că de acum va milita pentru drepturile doamnelor și pentru egalitate în șanse.

”Mulțumim Claudia Tudosa, sunt onorat să fiu parte din acest Partid Politic Asociația Femeilor din România. Mulțumesc pentru oportunitate, am încredere în ideeile coastre”, a scris Matteo Politi pe contul lui de soicalizare. Politi nu a anunțat însă dacă este un simplu membru al formațiunii sau va ocupa și o funcție de conducere.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Matteo Politi: De la doctor fără studii, la cântăreț filantrop: „Voi ajuta persoanele defavorizate”

Citeste si: Matteo Politi, falsul medic italian, s-a făcut cântăreţ! Matthew Mode a lansat o melodie chiar înainte de Crăciun!

Citeste si: Matteo Politi, noi dezvăluiri despre clinica pe care o va deschide în București. Ce studii are medicul

Matteo Politi, falsul chirurug estetician, intră în politică

Dacă despre PPAFR nu se cunoaște mare lucru, despre Asociația Femeilor din România se știe că este un ONG înființat la începutul anilor ’90, cu aproape 10.000 de membre active.

Reprezentanții Partidului Politic Asociația femeilor din România au anunțat că vor participa la alegerile locale și parlamentare din acest an. Deocamndată nu s-au anunțat eventualii candidați pentru cursa electorală care va începe peste doar câteva luni, însă nu este exclus să-l vedem pe Politi în campanie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Matteo Politi, falsul medic italian, și-a făcută o nouă iubită! ”Felicitări și să vă țină!”

Matteo Politi, medicul impostor, a recunoscut: „Eu nu am urmat cursuri în chirurgie plastică”. Cum se apără italianul și ce studii spune că are

Carmen de la Sălciua o umilește crunt pe Bianca Drăgușanu! Cum a făcut-o de râs în fața întregii țări. Alex Bodi a avut și el un rol

Sute de mesaje pentru Adina Alberts, după ce antreprenoarea a anunțat că oferă pensie privată pentru 3 bătrâni! Un alt om de afaceri spune că-i va urma exemplu

Ce făcea, de fapt, Matteo Politi, medicul italian fals, cu banii pe care îi câștiga din intervențiile estetice!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies