Familia băieţelului ucis de maidanezi, într-un cadru de vis! Imagini exclusive cu părinţii şi frăţiorul lui Ionuţ Anghel în Laponia

Drama prin care a trecut familia Anghel, acum cinci ani, atunci când băieţelul lor, Ionuţ, de doar patru anişori, a fost sfăâşiat de nişte aidanezi, în Parcul Tei din Capitală, nu poate fi povestită, rana provocată de cumplita moarte a micuţului fiind, şi acum, una deschisă.

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, în unele cazuri, cei doi părinţi reuşesc să mai şi zâmbească, mai ales că, sub ochii lor, Andrei, fratele mai mic al lui Ionuţ Anghel, reuşeşte să le umple viaţa de bucurii şi, evident, Andreea şi Valentin Anghel fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i face băiatului orice plăcere le stă în putinţă.

Cum Andrei, frăţiorul lui Ionuţ Anghel, a crescut suficient pentru ca să îşi exprime deja dorinţele cu privire la Sărbătorile de Iarnă, cei doi părinţi îndureraţi au acceptat să îi facă un moft. Mai exact, au plecat, în familie, pe urmele lui Moş Crăciun, departe de România, tocmai în Laponia. Iar acolo, pare-se, a fost locul în care, pentru prima oară, au zâmbit cu adevărat, văzând bucuria pe care Andrei o resimţea în ”Ţara lui Moş Crăciun”.

”Cea mai mare bucurie a mea, de la dispariţia îngeraşului Ionuţ, încoace, a fost că am reuşit să-i îndeplinesc lui Andrei un vis, pe care l-a avut încă din copilărie, şi anume, întâlnirea lui Andrei cu Moş Crăciun, din Ţara lui Moş Crăciun, Laponia. A fost un eveniment încărcat cu emoţie şi bucurie care îi va aminti mereu de magia copilăriei şi a sărbătorilor de iarnă”, spune Andreea Anghel despre experienţa pe care au trăit-o în apropierea Polului Nord.


 

Vezi imaginile exclusive cu familia Anghel, la întâlnirea cu adevăratul Moş Crăciun, în Laponia, doar pe www.stirilekanald.ro

 

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul. 

Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. 

”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Spovedania mamei lui Ionut, băieţelul sfâşiat de câini! ”Mă blocasem în acea suferinţă” Andreea Anghel s-a hotarat sa rupa tacerea si face dezvaluiri cutremuratoare! Cum se...

Familia lui Ionuţ Anghel, amânată din nou de judecători! Când află tatăl băiatului ucis de câini dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat?

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Bianca Drăgușanu, un nou mesaj pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de logodnica sa?

Doliu uriaș în lumea artistică! Un talent de excepție s-a stins din viață la doar 35 de ani

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies