FanArena. Lino Golden, detalii de culise din Survivor România: „Faimoșii nu mai sunt o echipă”

Lino Golden, proaspăt eliminat din echipa Faimoșilor, a fost invitat la emisiunea FanArena de luni seara.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 Lino Golden, detalii de culise din Survivor România


In articol:

Lino Golden a vorbit în cadrul emisiunii din această seară de la FanArena despre echipa Faimoșilor. Lino a părăsit echipa în niște momente foarte tensionante, care au luat o amploare și mai mare. Faimoașa Elena Ionescu este atacată de coechipierii ei din toate părțile, iar Lino este de acord cu ei.

„Erau doar momente în care era chestia asta de marginalizare a Elenei. Eu personal ce am avut cu Elena de împărțit este că, eu la un joc nu puteam să particip și de față cu toată echipa am întrebat dacă este ok să intre cineva în locul meu. Toți au fost de acord. Când s-a terminat jocul, nu mă așteptam, dar ea m-a judecat de ce nu am intrat în joc dacă doctorul a spus că sunt apt. Mi-au spus toți colegii: Vezi că Elena a spus în lipsa ta, că de ce n-ai jucat...”, a declarat Lino.

 Lino Golden, detalii de culise din Survivor România

Citeste si: Alivenci moldovenești. Rețeta prăjiturii pe care nu o poți refuza

Citeste si: Survivor România. Războinica Elena Ionescu, atacată dur de coechipieri: „Simt că vorbesc cu un om autist”

Citeste si: Mască chirurgicală. Cum se poartă corect masca în timpul epidemiei de gripă

Lino a declarat că, în momentul de față, echipa Faimoșilor s-a destrămat

„Îmi pare rău că s-a marginalizat (n. r. Elena) și că nu mai suntem o echipă”, a declarat Lino. După care, prezentatorul Cosmin Cernat l-a întrebat: „În momentul de față, Faimoșii nu mai sunt o echipă?” (Citeste si: Trei Faimosi nominalizati spre eliminare la “Survivor Romania”- Bogdan Vladau, Asiana Peng si Elena Ionescu.)

„Așa cred. Din ce am văzut în imagini mi se pare că s-a destrămat treaba. Când am ajuns eram toți super uniți, jucam toți super unit. Până s-a întâmplat ce s-a întâmplat. De la o ceartă s-a dat în alta și cred că asta a dus la dezbinarea echipei din momentul de față”, a mărturisit Lino Golden, la FanArena.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate