Vedete

Fanele Exatlon Mexic, cucerite de Vladimir Draghia: "Vladimir este un cavaler si singurul care..."

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Exatlon Mexic si Exatlon Romania s-au aflat la cea de-a treia confruntare in Republica Dominicana, iar fanii romani si cei din Mexic au urmarit cu sufletul la gura competitia.

Si de data aceasta, Mexicul a castigat in fata Romaniei.

Daca la primul meci s-a vorbit despre experienta in concurs si faptul ca cei din Mexic se aflau de cateva luni bune in Republica Dominicana, iar a doua oara mexicanii au castigat la limita, de data aceasta, Vladimir Draghia a spus lucrurilor pe nume.

"Nu a fost vorba ca am avut noi o zi mai proasta. Pur si simplu ei au fost mai buni", a spus Vladimir, fara a incerca sa isi gaseasca scuze.

Fanii Exatlon din Mexic au apreciat sinceritatea lui Vladimir, dar si atitudinea sa in fata jocului si au dovedit ca stiu multe despre istoricul concurentilor romani de la Exatlon.

"Vladimir este un cavaler, un mare atlet si cel mai bun sportiv. Mi-a placut ca si-a pastrat modestia si a recunoscut ca mexicanii au avut jocul mai bun ca al lor", "El este singurul concurent roman care a recunoscut in fata adversarilor sai ca nu a fost o zi mai proasta, ci echipa adversa a fost mai buna. Bravo, Vladimir! Un atlet deosebit, dar mai ales,un om deosebit!", "Mi-as dori ca la Exatlon Romania sa castige Vladimir Draghia", au fost cateva din comentariile la adresa lui.

Galerie foto 
Setări confidențialitate