Fanii nu au uitat-o pe Denisa Răducu. Au fost acasă la familia cântăreței și la mormânt: „Ai lăsat în urma ta atâta durere!”

Fanii Denisei Răducu au fost la mormântul ei și i-au vizitat familia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de manele. Nici acum, fanii nu au uitat-o și în continuare publică mesaje și fotografii cu ea pe paginile și grupurile de Facebook create în memoria ei.

Recent, câteva fane de-ale Denisei Răducu au fost la Ștefănești, Vâlcea, la mormântul artistei și s-au întâlnit și cu familia ei. Pe un grup dedicat cântăreței, a făcut publice mai multe fotografii de acolo.

fara descriere

„Mă întreb de ce tocmai tu, fată frumoasă, ai plecat așa de tânără și ai lăsat în urma ta atâta durere la mămica ta și bunicuțele tale, Denisa. Doamne, știu și nu putem să te judecăm niciodată. Tu ești unicul care știe de ce pe Denisa ai vrut-o așa de repede la tine. Dar nu trebuia acest copil nevinovat să plece așa repede de la noi. Nu trebuia! Dor de tine, frumoasa noastră, și tu știi asta și vezi asta, copil frumos și unic”, este mesajul scris în dreptul imaginilor.

fara descriere

Doi ani fără Denisa Manelista! Adelina, sora cântăreței, distrusă de durere!

”Nu am reușit să venim la parastasul de doi ani. Nu știm când vom ajunge în România, este destul de greu, avem niște probleme, acum, în Spania. Doar asta nu înseamnă că am uitat-o vreo clipă pe Denisa. În fiecare dimineață, în fiecare seară, mă gândesc la ea. Era parte a sufletului meu și a rămas acolo, nu mă pot împăca nici acum cu gândul că ne-a fost răpită”, ne-a spus, plângând, Adelina, sora Denisei Manelista.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a mărturisit Adelina, timpul trecut de la moartea Denisei nu i-a vindecat rănile. ”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, ne-a mai spus, cu lacrimile curgându-i fără încetare, Adelina, sora Denisei Manelista.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate