Fanii nu au uitat-o pe Denisa Răducu. Au fost acasă la familia cântăreței și la mormânt: „Ai lăsat în urma ta atâta durere!”

Fanii Denisei Răducu au fost la mormântul ei și i-au vizitat familia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de manele. Nici acum, fanii nu au uitat-o și în continuare publică mesaje și fotografii cu ea pe paginile și grupurile de Facebook create în memoria ei.

Recent, câteva fane de-ale Denisei Răducu au fost la Ștefănești, Vâlcea, la mormântul artistei și s-au întâlnit și cu familia ei. Pe un grup dedicat cântăreței, a făcut publice mai multe fotografii de acolo.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

„Mă întreb de ce tocmai tu, fată frumoasă, ai plecat așa de tânără și ai lăsat în urma ta atâta durere la mămica ta și bunicuțele tale, Denisa. Doamne, știu și nu putem să te judecăm niciodată. Tu ești unicul care știe de ce pe Denisa ai vrut-o așa de repede la tine. Dar nu trebuia acest copil nevinovat să plece așa repede de la noi. Nu trebuia! Dor de tine, frumoasa noastră, și tu știi asta și vezi asta, copil frumos și unic”, este mesajul scris în dreptul imaginilor.

Doi ani fără Denisa Manelista! Adelina, sora cântăreței, distrusă de durere!

”Nu am reușit să venim la parastasul de doi ani. Nu știm când vom ajunge în România, este destul de greu, avem niște probleme, acum, în Spania. Doar asta nu înseamnă că am uitat-o vreo clipă pe Denisa. În fiecare dimineață, în fiecare seară, mă gândesc la ea. Era parte a sufletului meu și a rămas acolo, nu mă pot împăca nici acum cu gândul că ne-a fost răpită”, ne-a spus, plângând, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult decât atât, ne-a mărturisit Adelina, timpul trecut de la moartea Denisei nu i-a vindecat rănile. ”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, ne-a mai spus, cu lacrimile curgându-i fără încetare, Adelina, sora Denisei Manelista.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Incredibil, cum s-a îmbrăcat Dăncilă la ”botezul anului”! Alessandra Stoicescu și-a creștinat fetița și a invitat toții greii PSD la petrecere

Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! Detalii bombă care schimbă tot! Începe războiul anului în showbiz?

Antonia și Alex Velea, despărțire în lacrimi! Frumoasa cântăreța nu s-a putut opri din plâns nici în fața camerelor de filmat

Carmen de la Sălciua își lansează sora mai mică în muzică: vor lansa o piesă împreună! ”Nu este doar un moft, este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac”

Adelina Pestrițu, hotărâtă să devină mămică pentru a doua oară: „Mă grăbesc!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies