Vedete

Fantezii cu Elena Udrea! Cum a ajuns blonda de la Cotroceni să fie poreclită ”Woodrea”

Elena Udrea a încins fantezia multor bărbaţi din România, inclusiv a celor mai greu de impresionat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Rapperul Eli din Timişoara i-a dedicat Elenei Udrea o piesă în al carei videoclip statea închis într-o celulă, cu multe postere în care fostul ministru al turismului apărea în ipostaze sexy. Melodia a apărut în perioada în care Elena Udrea candida pentru Preşedinţia României, iar fosta blondă de la Cotroceni era, aşa cum e şi azi, în prim-plan.

“Eu sunt un rapper din ăla fără niciun ban / Dar te vreau acasă aşa cum ai apărut in One”, „Te vreau cum apari pe plajă la Mamaia / Şi mă întreb dacă pentru ce zic mă paşte pârnaia”, „Găina bătrână face supa buna, zic ai mei ok, da, da, da, eu nu produc doi lei”, „Ea e ce vreau ce simt ca imi doresc / Unde tind să ajung şi ce cred că iubesc”, recunoştea cu sinceritate rapperul Eli prin 2014. Titlul piesei are o conotaţie sexuală: în limbajul trivial, ”wood” se traduce prin ”erecţie”. 

Citeste si: Elena Udrea iese la atac! Ce a cerut fostul ministru prin avocatul său

Citeste si: Elena Udrea şi Alina Bica bagă mâna adânc în buzunar pentru a plăti avocaţii! Sumele sunt colosale

Citeste si: Adrian Alexandrov a iniţiat-o în tainele iubirii pe Alina Eremia! Amor secret la doar 19 ani cu iubitul Elenei Udrea! Nimeni nu-si mai aminteste de idila aceasta

Din păcate, epoca apariţiilor sexy pare să se fi încheiat pentru Elena Udrea, care în prezent se află într-un penitenciar din Statele Unite, acolo unde aşteaptă un ordin de extrădare din partea statului român. Ea trebuie să ispăşească o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru infracţiuni de corupţie.

 

 
Loading...