Vedete

Fantezii cu Elena Udrea! Cum a ajuns blonda de la Cotroceni să fie poreclită ”Woodrea”

Elena Udrea a încins fantezia multor bărbaţi din România, inclusiv a celor mai greu de impresionat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Fantezii cu Elena Udrea! Cum a ajuns blonda de la Cotroceni să fie poreclită ”Woodrea” icon photo


Rapperul Eli din Timişoara i-a dedicat Elenei Udrea o piesă în al carei videoclip statea închis într-o celulă, cu multe postere în care fostul ministru al turismului apărea în ipostaze sexy. Melodia a apărut în perioada în care Elena Udrea candida pentru Preşedinţia României, iar fosta blondă de la Cotroceni era, aşa cum e şi azi, în prim-plan.

“Eu sunt un rapper din ăla fără niciun ban / Dar te vreau acasă aşa cum ai apărut in One”, „Te vreau cum apari pe plajă la Mamaia / Şi mă întreb dacă pentru ce zic mă paşte pârnaia”, „Găina bătrână face supa buna, zic ai mei ok, da, da, da, eu nu produc doi lei”, „Ea e ce vreau ce simt ca imi doresc / Unde tind să ajung şi ce cred că iubesc”, recunoştea cu sinceritate rapperul Eli prin 2014. Titlul piesei are o conotaţie sexuală: în limbajul trivial, ”wood” se traduce prin ”erecţie”. 


Din păcate, epoca apariţiilor sexy pare să se fi încheiat pentru Elena Udrea, care în prezent se află într-un penitenciar din Statele Unite, acolo unde aşteaptă un ordin de extrădare din partea statului român. Ea trebuie să ispăşească o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru infracţiuni de corupţie.

 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune