Fantezii sexuale pe care femeile le refuză! Ce-şi doresc bărbaţii dar nu se întâmplă niciodată?

Diferenţa dintre dorinţă şi fantezie este că pe prima o poţi mărturisi în vreme ce pe de-a doua o vezi mai mult în filme. Iată care sunt cele mai întâlnite fantezii sexuale de care femeile nici nu vor să audă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Viaţa sexuală este importantă într-un cuplu şi teoria spune că atunci când ai o fantezie să o împărtăşeşti cu partenera ta de viaţă. În practică, lucrirle sunt ceva mai complicate. Unele dintre fanteziile cele mai întâlnite ale bărbaţilor nu le atrag deloc pe femei, care nici nu vor să audă de acestea. Evident, sexul nu este o chestie matematică şi ideal este să poţi evalua singur dacă partenera ta ”e genul” care să accepte o astfel de propunere.


Fantezii sexuale pe care femeile le refuză: sexul în trei

În filme, sexul în trei nu mai e demult un subiect tabu. E o chestie de încredere, de revigorare a relaţiei, etc. În realitate, femeile nu agrează deloc o astfel de fantezie. Pentru majoritatea, ”exclusivitatea” este pe primul loc, deci în pat nu e loc şi pentru al treilea personaj, fie bărbat sau femeie.


Fantezii sexuale pe care femeile le refuză: sexul în maşină

Sexul în maşină este o fantezie exclusiv masculină pe care femeile tinere o acceptă din lipsă de spaţiu. Aşa se face că situaţia poate fi întâlnită la studenţi, atunci când colegul de cameră e acasă şi n-ai unde. Femeile ceva mai mature au mai multe pretenţii de la partener, plus că după nuntă ajung să aprecieze confortul unui pat.


Fantezii sexuale pe care femeile le refuză: sexul în bucătărie

Să fie clar pentru toţi bărbaţii: în bucătărie se ia masa. Uneori o fac şi copiii (după caz). Cine are altă impresie, ar fi bine s-o revizuiască din vreme. Fanteziile care implică lapte, făină, sushi sau alte produse alimentare nu sunt, de cele mai multe ori, pe placul femeilor.


Fantezii sexuale pe care femeile le refuză: sexul muncitoresc

Bărbatul vine acasă, transpirat, îşi aruncă salopeta plină de ulei (de maşină),

o ia pe ea mai mult cu forţa şi trece la fapte. Un fel de ”Sandra Brown” care nu are aplicabilitate în viaţa reală. Puţine sunt femeile care nu apreciază igiena corporală. Iar majoritatea îşi doresc şi preludiu, oricât de scurt ar fi.


Fantezii sexuale pe care femeile le refuză: prins cu bona/menajera

Să ne înţelegem din start: femeile nu se excită atunci când îşi prind soţii în pat cu menajera sau bona, după caz.

Acesta este probabil şi motivul pentru care bonele de 18-19 ani nu sunt la mare căutare, aşa cum mai vedem prin filme.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România LIVE. Vezi AICI episodul de vineri, 22 ianuarie 2021. Zanni se dezlănțuie la adresa Faimoșilor: „Gata cu vrăjeala”. Gestul care i-a șocat pe Războinici

Incident fără precedent la Survivor România. Războinicii și Faimoșii s-au bătut pe mâncare! Staff-ul emisiunii a intervenit prea târziu VIDEO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu: „Plângea în hohote”

Doliu uriaş! O actriţă legendară a încetat din viaţă. A marcat mai multe generaţii

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies