Fată de 15 ani din Brașov, snopită în bătaie de iubit într-o criză de gelozie! A lovit-o cu bâta până a nenorocit-o, apoi a lăsat-o să moară! Ce au descoperit legiștii la autopsie

O fată de 15 ani a fost lăsată să moară. Iubitul gelos a bătut-o, apoi a lăsat-o să agonizeze timp de câteva zile, până când și-a dat ultima suflare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

O adolescentă de 15 ani din județul Brașov a fost snopită în bătaie de iubitul gelos. Băiatul, care locuia cu iubita la o stână din satul Cobor, comuna Ticuș (Brașov), a făcut o criză de gelozie și a lovit-o pe fată până când a pus-o la pământ. Timp de câteva zile, adolescenta a agonizat, dându-și până la urmă ultima suflare.

Fată de 15 ani din Brașov, snopită în bătaie de iubit într-o criză de gelozie! A lovit-o cu bâta până a nenorocit-o, apoi a lăsat-o să moară!

Abia după ce ea a murit, băiatul a mers la poliție și a anunțat decesul.

Imagine arhivă. Sursa foto: Pixabay

Evenimentul a avut loc pe 14 iulie. Grav rănită, fata de 15 ani a fost lăsată să se chinuie cu dureri cumplite până când a murit.

Citeste si: Dramă în familia Ancăi Pandrea! ”L-am găsit mort în casă, nu mi-a venit să cred”

Citeste si: Dramă pentru văduva ”Piticului Colorado”! Mădălina a suferit recent două operații complicate

Citeste si: Două măicuțe au terorizat un oraș din România! Oamenii au rămas mască: ”Au împins un om în fața trenului”

Medicii legiști au făcut autopsia și au stabilit că tânăra și-a pierdut viața din cauza loviturilor primite, dar și pentru că nu a primit îngrijiri medicale corespunzătoare, anunță Observator.

Adolescentul criminal se află acum în arest preventiv sub acuzația de omor, mai scrie sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate