Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de kickboxing și MMA! Codruța face antrenamente de autoapărare!

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de MMA cu scopul de a se autoapăra.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de MMA, Codruța Floricel dorind să se bazeze pe sine însăși în cazul în care va fi în pericol. Cea mai mare fană a lui Ciuculete și prietenă de familie a cântăreței care a decedat în 2017, Codruța s-a înscris recent la un club din Craiova. (vezi imagini de la pomana de 6 luni a lui Cornel Galeș)

Citeste si: Război după moartea lui Cornel Galeş? Ce se întâmplă cu lucrurile fostului soţ al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Descoperiri cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Cornel Galeș

Citeste si: Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Acesta este specializat în antrenamente de kickbox și MMA, inițiere, performanță și autoapărare. Codruța face deja antrenamente cu un specialist, de care este foarte încântată. “Cu fratele meu mai mare Dodo, cel mai bun antrenor la DREAM TEAM CRAIOVA. Te iubesc bossule!”, a postat Codruța.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de MMA. Fiii Ilenei se bat pentru averea lui Cornel Galeș

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș continuă la Tribunalul București. Inițial, părțile care s-au înfruntat în proces au fost fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu, și Cornel Galeș. WOWbiz.ro a relatat că din toată averea Ilenei Ciuculete a mai rămas un singur apartament, situat într-un cartier rezidențial din Ștefănești. Conform unor surse, judecătorii i-au pus în vedere lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul până la finalizarea procesului cu băieții Ilenei Ciuculete, iar Galeș l-a închiriat.

Galeș a murit, însă, pe 1 decembrie 2019, într-un accident rutier în Spania. Apartamentul nu mai avea proprietar, iar Mugurel și Cristi Sfetcu se așteptau ca fiica lui Cornel Galeș din prima căsnicie, Claudia, să-și intre în rolul de moștenitoare. Se specula că, dacă va accepta succesiunea, femeia se va trezi cu un proces pe cap. Pe fond, băieții lui Ciuculete au câștigat și ar fi trebuit să primească de la Galeș aproape 70.000 euro, însă acesta a făcut apel. 

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de MMA. Fiica lui Cornel Galeș se judecă cu frații Sfetcu

Cornel a achiziționat apartamentul cu 91.000 euro și a mai investit aproape 15.000 euro în el, conform propriilor declarații. "Așa că fiica sa ar moșteni și o posibilă datorie, pe care trebuie s-o achite din vânzarea imobilului. Rămâne de văzut dacă fiica lui Cornel se va ”lega la cap” cu această situație din care ar putea rămâne cu puțini bani, după ce va achita și toate taxele notariale necesare. Ea este singura moștenitoare legală rămasă în viață. Apropiații familiei șușotesc că aceasta a fost la un moment dat tentată să facă acest lucru. Într-o discuție pe care aceasta a avut-o cu o persoană foarte apropiată lui Galeș, tânăra s-ar fi interesat de moștenirea de la tatăl ei, însă asta s-a întâmplat la doar câteva zile de la moartea lui Galeș. Între timp, ea nu a făcut nici un demers în acest sens.”, a relatat WOWbiz.ro.

Chiar acest lucru s-a întâmplat recent, pentru că, conform portal.just.ro, numele Claudiei Stroe apare ca apelant pârât în procesul cu frații Sfetcu. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 25 iunie 2020. Claudia este fata din prima căsnicie a lui Cornel Galeș, cu Nela Pințoiu. Prima soţie a lui Cornel Galeş este expert la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Nela Pinţoiu, femeia care i-a dăruit o fiică lui Galeş, pe Claudia, a absolvit, în 1981, Facultatea de Aeronave din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Mihaela Rădulescu a zis tot după șase ani de relație cu Felix. De cine au fost despărțiți

Surpriza anului! Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu? Ce s-a întâmplat cu relația ei cu celebrul Felix Baumgartner

Anunțul disperat făcut de fata de suflet a Ilenei Ciuculete: „Pot să mor”

Fiul Ilenei Ciuculete e împotriva folosirii măștilor de protecție: „Afectează cu adevărat plămânii, inima și creierul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies