Fata lui Iordănescu a împlinit 23 de ani: ”Să ai o soră este un lucru minunat, pe care nu-l poți descrie prea ușor în cuvinte!”

Maria Iordănescu, singura fată a lui Anghel Iordănescu, visează la 23 de ani la o carieră în televiziune.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Anghel Iordănescu, fosta mare glorie a Stelei și a echipei naționale, are 4 copii, trei băieți - Edi, Andrei și Alexandru - și o fată, Maria. Ieri, Maria - care visează la o carieră în televiziune,a împlinit 23 de ani, cel mai frumos cadou fiind un mesaj primit din partea fratelui Alex.

”Să ai o soră este un lucru minunat pe care nu-l poți descrie prea ușor în cuvinte.
Mi se pare uimitor cum un om îți poate inspira cele mai frumoase sentimente, cum această legătura mă face să fiu mai atent, mai grijuliu și responsabil când te știu lângă mine. 
Datorită ție am învățat că trebuie să protejezi ceea ce iubești și că nu e nimic mai important decât să-i știi fericiți pe cei dragi ție.
Le sunt recunoscător părinților pentru că mi-au oferit cel mai frumos cadou, o soră, iar ție îți sunt recunoscător pentru fiecare zi în care ai fost lângă mine, cu frumusețile, neliniștile, durerile, bucuriile, pasiunile și visele ei.
Îți mulțumesc pentru copilăria frumoasă pe care am avut-o, pentru că tu ai fost cea care i-a adus culoare. Iar acum, când privesc în urmă, realizez cât de frumos ai evoluat și cum partenera mea “băiețoasă” de joacă și de năzbâtii din copilărie, pe care o chinuiam mereu, a devenit o domnișoară demnă de toată admirația. 

Citeste si: Băieții lui Anghel Iordănescu, în gașcă la schi FOTO

Citeste si: Mircea Rednic are o avere fabuloasă! Antrenorul lui Dinamo deţine un adevărat imperiu imobiliar, care conţine o casă de 1,6 milioane de euro în Bucureşti şi o vilă monument istoric la Sinaia!

Astăzi, de ziua ta, nu-ți pot promite decât că voi fi întotdeauna lângă tine și că te voi susține indiferent de situație, că voi face tot posibilul ca pentru tine să nu existe frici și dezamăgiri și că nu-ți va lipsi niciodată acea iubire pe care doar un frate ți-o poate oferi!
La mulți ani, draga mea soră, să te bucuri din plin de toate zilele pe care Dumnezeu ți le oferă și de această zi, 7 Martie, pentru că este cel mai important moment al vieții tale, reprezintă începutul tău pe acest pământ, în această viață și, totodată, începutul misiunii tale personale.
Să trăiești frumos, în armonie și să fii mereu recunoscătoare pentru sănătatea ta, a celor dragi ție, pentru bucuriile zilnice și pentru toți oamenii care trec prin viața ta pentru că de la toți vei avea ceva de învățat!
LA MULȚI ANI!! TE IUBESC!”, a notat Alex Iordănescu. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate