Feli Donose, mărturisiri hazlii din copilărie: ”Cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla”

Feli Donose a vorbit despre perioada copilăriei! Uite ce mărturisiri frumoase are artista.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cântăreața Feli Donose a vorbit despre perioada copilăriei. Artista a povestit că se juca în spatele blocului alături de ceilalți copii, iar uneori cânta. Vecina de la etajul 1, tanti Marcela, urla de fiecare dată la copii.

„Vă povesteam cum atunci când eram mică desenam toți pereții, mai știți? Câte culori și câte versuri de dragoste bacoviene scrise înainte cu mult de a simți ce înseamnă și cât de frumoasă este, de fapt, dragostea! Eram o Feli drama-queen de mică! Îmi amintesc cum dădeam concerte în spatele blocului și cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla la noi „Hai fiecare la scara lui!” de minim 5 ori pe zi!

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a tuns scurt! Cum arată acum

Citeste si: Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul e distrusă: ”Odihnește-te în pace, suflet drag!” Nella și-a pierdut într-un cumplit accident o foarte bună prietenă

Noi bineînțeles că nu o ascultam așa că primeam „surprize” de pungi cu apă „de nicăieri”, adică etajul 1-geamul de la bucătărie la care stătea tanti Marcela ascultându-ne totuși, cântând un concert full din repertoriul trupei Genius, înainte să treacă la acțiune. Foarte multe amintiri am legate de muzică și frică mamei în copilăria mea! Mama, dragă de ea!?”, a spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate