Feli Donose și-a făcut fanii să plângă! Mesajul publicate recent: „Iau viata-n piept si mă lupt cu ea”

Feli Donose și-a emoționat fanii până la lacrimi prin modul în care a transpuns în cuvinte toate trăirile ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Feli Donose este una dintre cele mai populare artiste din România, iar cei peste 500 de mii de fani care o urmăresc pe pagina ei de Instagram sunt dovada că știe cum să se facă iubită și plăcută.

Extrem de activă în mediul online, Feli a publicat pe pagina ei câteva cuvinte care au adus lacrimi în ochii fanilor. ”Sunt femeie. Hai să-ți spun de firea mea: Uneori plâng la desene, alteori iau viața-n piept și mă lupt cu ea. Ador să îmbrac costume bărbătești. Simt ca țin de mănă femeia puternică din mine și că întreaga mea lume e în echilibru - lumea mea fiind una de poveste în care mai mereu aleg să văd binele și unde, real, binele învinge aproape întotdeauna. Însă și atunci când port o rochie, fie doar pentru o ședință foto, simt că femeia puternică e mândră că mă arăt lumii și vulnerabilă și “pisicoasă” cum îmi e firea de multe ori. De cele mai multe ori. Bine, fie, MEREU.

Știți, mie îmi place de mine de vreo 2 ani încoace. Mi-s dragă. Să îți recapeți încrederea în tine și să o porți cu tine peste tot îți dă așa un sentiment... de mers mândră cu capul sus știind că puterea e în mâinile tale și visurile pe umeri. Iei poziție de “DREPȚI!”, știi că poți să le faci să devină realitate și de pe umeri le pui în suflet ca de acolo să zboare spre Univers ca să se împlinească. La cât mai multe visuri îndeplinite. Și mie și vouă! ❤️”, a scris Feli Donose pe pagina ei. 

fara descriere

Fanii au fost impresionați de mesajul lui Feli Donose

Fanii lui Feli Donose au fost impresionați de modul în care își transpune sentimentele și emoțiile în cuvinte.

”Extraordinar de frumos spuse aceste cuvinte”, ”Ești o mândrie pentru România și mă bucur nespus de mult că ai ajuns acolo sus”, ”Cât de frumos ai spus”, ”Să fie așa cum zici tu”, ”Doamne ajută”, ”Talentată și autentică”, sunt câteva dintre comentariile pe care admiratorii le-au scris.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate