Femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole a ajuns mare şef la Fisc! Vezi cum a  avansat de trei ori în funcţie Berta Slav şi ce salariu are!

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc, instituţie pentru care lucrează de 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc, conform declaraţiei de avere. În 2010, Berta a ajuns vedetă după ce s-a ocupat de procurarea substanţei cu care s-a sinucis cântăreaţa Mădălina Manole, care îi era bună prietenă. Berta a fost anchetată şi s-a stabilit că Mădălina o rugase să cumpere de pe internet substanţa respectivă, fără a-i preciza scopul real al achiziţiei. S-a stabilit că femeia a ajutat-o din prietenie, fără să ştie ce va urma. (vezi ce a scris Mădălina Manole în biletul de adio, înainte de a se sinucide)

Citeste si: Familia Mădălinei Manole a fost în audiență la Laura Codruța Kovesi, după moartea artistei! Răspunsul dat de aceasta i-a revoltat

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, despre celebra blondă din Otopeni: ”Am înțeles că Petru Mircea a recuperat-o”

Citeste si: Singura IMAGINE cu Mădălina Manole înconjurată de deținuți! Regretata solistă le-a cântat pușcăriașilor FOTO

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc. La început a fost „inspector asistent” 

După acest incident, singurul lucru care s-a mai ştiut despre Berta Slav a fost acela că este funcţionar la Fisc. Prima declaraţie de avere a Bertei este din 2009, când figura ca „inspector asistent” la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov - Trezoreria Ilfov. În 2011, Berta a avansat în ierarhie, devenind „inspector principal”, cu un venit anual de 22.835 de lei.  După trei ani, în 2014, Berta a ajuns inspector superior, mutându-se la DGRFP Bucureşti, iar venitul anual a ajuns la 32.400 de lei.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate