Stiri

Femeia care i-a socat pe protestatarii din Piata Victoriei! De ce a fost luata de jandarmi din mijlocul multimii

In multimea de protestatari de la Piata Victoriei, putin dupa ora pranzului, a ajuns si o femeie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Femeia care i-a socat pe protestatarii din Piata Victoriei! De ce a fost luata de jandarmi din mijlocul multimiiicon photo

Imbracata cu un tricou alb, aceasta a inceput sa strige lozinci pro PSD in mijlocul celor care protestau fata de guvern si partidul de la putere.

Imediat au intervenit jandarmii si au scos-o din multime, cerandu-i sa paraseasca piata, in timp ce persoanele din jur se uitau socate de curajul ei.

In timp ce jandarmii o insoteau pentru a fi siguri ca se indeparteaza de locul protestului, femeia s-a mai intors de cateva ori spre multime strigand mesaje pro PSD lasandu-i pe protestatari uluiti.

In Piata Victoriei are loc astazi mitingul diasporei, unde si-au anuntat participarea numerosi romani care lucreaza in strainatate. Ei cer demisia Guvernului si protesteaza fata de partidul la putere.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune